Povezane novice

Neznanci v ljubljanskih Mostah z eksplozivom poškodovali bančni avtomat

Delo pred 31 dnevi
Neznani storilci so danes okoli 4.30 z neznanim eksplozivnim sredstvom poškodovali bankomat v vetrolovu ene od trgovin na območju ljubljanskih Most. Pri tem je nastalo za več tisoč evrov škode tako na bankomatu kot na objektu, policisti pa so… »

V Štepanjskem naselju razstrelili bankomat

Necenzurirano pred 31 dnevi
Nekaj po 4. uri zjutraj so ljubljanski policisti obravnavali sum kaznivega dejanja tatvine. Neznani storilci so danes okoli 4.30 ure z neznanim eksplozivnim sredstvom poškodovali bankomat v vetrolovu ene od trgovin na območju Štepanjskega naselja. Pri… »

Ljubljana: Neznanci razstrelili bankomat

RTV Slovenija pred 31 dnevi
Okoli 4.30 so neznani storilci z eksplozivnim sredstvom poškodovali bankomat v vetrolovu ene izmed trgovin na območju ljubljanskih Most, pri čemer je nastalo za več tisoč evrov škode tako na bankomatu kot na stavbi, navajajo policisti. Neznani… »

Ljubljana: z eksplozivom poškodovali bankomat

Dnevnik pred 31 dnevi
Okoli pol petih zjutraj je nekdo na območju Most z zaenkrat neznanim eksplozivnim sredstvom poškodoval bankomat in trgovino. Okoli pol pete ure zjutraj je nekdo z neznanim eksplozivnim sredstvom poškodoval bankomat v vetrolovu ene izmed trgovin na… »

Sredi Ljubljane z eksplozivom razstrelili bankomat

Zurnal24 pred 31 dnevi
Okoli 4.30 so neznani storilci z neznanim eksplozivnim sredstvom poškodovali bankomat na območju Most. Ljubljanski policisti obravnavajo sum kaznivega dejanja velike tatvine. Okoli 4.30 so do zdaj neznani storilci z neznanim eksplozivnim sredstvom… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem