Povezane novice

PO PREPLAHU NA ŠOLAH: Proti 36-letniku policisti podali kazensko ovadbo

Regional 23.05.2024
Ljubljanski kriminalisti so ta teden v zvezi z zapisom na enem od spletnih portalov na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo zoper 36-letnika. Zapis z grožnjo z nasiljem je bil objavljen aprila in povzročil preplah na marsikateri šoli. Policija… »

#video Policija izsledila pisca komentarja, ki je sprožil preplah na šolah. Grozi mu do pet let zapora

Dnevnik 23.05.2024
Policisti so izsledili avtorja spletne grožnje. 36-letnika so v preteklosti že obravnavali. Pod člankom o strelskem napadu na eni od šol na Finskem, objavljenem na portalu 24ur, se je v začetku aprila pojavil komentar, da se bo streljanje v šoli… »

Z masakrom na šoli lažno grozil 36-letni Prekmurec

Necenzurirano 23.05.2024
Po streljanju na osnovni šoli na Finskem v začetku aprila se je na enem od slovenskih portalov pod člankom pojavil komentar, da se bo nekaj podobnega zgodilo tudi na eni od slovenskih šol, kar je razburilo del javnosti in medijev. Policija je pred… »

36-letniku, ki je napisal komentar z grožnjo napada, grozi do pet let zapora

Delo 23.05.2024
Moškega so kazensko ovadili zaradi storitve kaznivega dejanja zlorabe znamenj za pomoč in nevarnost. Na začetku aprila je na enem od spletnih portalov uporabnik objavil komentar, v katerem je kmalu po strelskem pohodu v šoli na Finskem podoben… »

Grozi mu 5 let zapora: Z lažnim preplahom povzročil 70.000 evrov škode

Zurnal24 23.05.2024
Policisti so kazensko ovadili 36-letnika, ki je na spletu objavil komentar, da se bo streljanje v šoli na Finskem zgodilo tudi pri nas. Osnovna šola Viertola v finskem mestu Vantaa je bila v začetku aprila prizorišče krvavega strelskega pohoda. Komaj… »

Zoper osumljenca za grožnjo s strelskim napadom na šoli podana kazenska ovadba

RTV Slovenija 23.05.2024
Policisti so v hišni preiskavi pri 36-letniku, ki je osumljen, da je na spletnem portalu v začetku aprila anonimno objavil grozilni komentar, ki je sprožil preplah v šolah po vsej državi, zasegli več elektronskih naprav, našli pa so tudi nekaj… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem