Povezane novice

Slovenci boljši tudi od olimpijskih prvakov

Delo pred 30 dnevi
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na turnirju lige narodov v Antalyi vknjižila drugo zmago. Po Nizozemski je premagala olimpijske prvake, Francoze. Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na turnirju lige narodov v Antalyi vknjižila… »

Slovenija premagala olimpijske prvake in je še korak bližje Parizu

Dnevnik pred 30 dnevi
Na drugi letošnji tekmi lige narodov je slovenska odbojkarska reprezentanca na turnirju v Antaliji s 3:1 (18, 22, -23, 21) premagala aktualne olimpijske prvake Francoze. Izbranci selektorja Francije Andree Gianija, ki je pred devetimi leti slovenske… »

Slovenci prek olimpijskih prvakov na OI v Pariz

Delo pred 30 dnevi
Varovanci Gheorgheja Creţuja v drugi tekmi uvodnega turnirja lige narodov v velikem slogu odpravili Francijo. V nadaljevanju preberite: Slovenija je premagala olimpijske prvake! Sicer ne na letošnjih igrah v Parizu, torej tudi na njihovih domačih tleh… »

Slovenci po zmagi nad olimpijskimi prvaki še bližje Parizu

RTV Slovenija pred 30 dnevi
Odbojkarji Slovenije so na svoji drugi tekmi letošnje Lige narodov v Antalyii s 3:1 premagali olimpijske prvake Francoze in na svetovni lestvici splezali na 6. mesto. Rok Bračko je odlično zamenjal Tineta Urnauta in prispeval 12 točk. Slovenci z… »

BRAVO! Slovenska odbojkarska reprezentanca je bila s 3:1 boljša od Francozov (FOTO)

Regional pred 30 dnevi
Slovenski odbojkarji so v Ligi narodov premagali olimpijske prvake Francoze s 3:1. Slovenija: Štern T. 18, Pajenk 10, Kozamernik 7, Toman, Bračko 12, Vinčić, Štalekar, Kovačič, Štern Ž., Ropret 4, Urnaut, Čebulj 13, Mujanović, Kržič… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem