Povezane novice

TRAGEDIJA TIK OB PLAŽI: Na priljubljeni turistični destinaciji umrli najmanj štirje ljudje, več življenjsko ogroženih…

Regional 24.05.2024
V zrušenju restavracije v mestu Palma de Mallorca so v četrtek zvečer umrli najmanj štirje ljudje, najmanj 16 so jih prepeljali v bolnišnico, med njimi jih je več življenjsko ogroženih. Po navedbah tamkajšnjih gasilcev so med prizadetimi… »

Zrušitev priljubljene restavračije terjala 4 smrtne žrtve , 7 oseb je v kritičnem stanju in več hudo poškodovanih

Gorenjski utrip 24.05.2024
V nesreči v restavraciji v Palma de Mallorci so življenje izgubili najmanj štirje ljudje, še vsaj 16 pa je bilo prepeljanih v bolnišnico, pri čemer je več oseb v kritičnem stanju. Po poročanju tamkajšnjih gasilcev so med prizadetimi pretežno… »

Grozljiva nesreča na Majorki: Zrušila se je priljubljena restavracija in vzela najmanj 4 življenja

Goriški portal 24.05.2024
V nesreči v restavraciji v Palma de Mallorci so življenje izgubili najmanj štirje ljudje, še vsaj 16 pa je bilo prepeljanih v bolnišnico, pri čemer je več oseb v kritičnem stanju. Po poročanju tamkajšnjih gasilcev so med prizadetimi pretežno… »

V zrušenju lokala na Majorki umrli štirje ljudje, še 16 jih je ranjenih

RTV Slovenija 24.05.2024
Na plaži v Palmi de Mallorci se je v četrtek zrušil del restavracije, pri čemer so umrli najmanj štirje ljudje, 16 pa je bilo ranjenih. Vodja gasilcev je sporočil, da sta bili za nesrečo krivi zastarela konstrukcija terase in prevelika teža. Po… »

V zrušenju lokala na Majorki mrtvi in ranjeni, več je življenjsko ogroženih

Delo 24.05.2024
Po navedbah tamkajšnjih gasilcev so med prizadetimi večinoma tuji državljani srednjih let. Med 16 poškodovanimi jih je sedem v kritičnem stanju. V zrušenju restavracije v mestu Palma de Mallorca so v četrtek zvečer umrli najmanj štirje ljudje… »

Restavracija, polna ljudi, se je zrušila, več mrtvih

Zurnal24 24.05.2024
V zrušenju restavracije v mestu Palma de Mallorca so v četrtek zvečer umrli najmanj štirje ljudje, najmanj 16 so jih prepeljali v bolnišnico, med njimi jih je več življenjsko ogroženih. Pri smrtnih žrtvah gre po navedbah majorških oblasti za… »

Katastrofa na plaži: na Majorki se je zrušil lokal, najmanj štirje mrtvi

Dnevnik 24.05.2024
V priljubljenem letoviškem mestu Palma de Mallorca se je sinoči zrušil lokal tik ob plaži. Po zdaj znanih podatkih so umrli najmanj štirje ljudje, najmanj pa 16 so jih prepeljali v bolnišnico. Stavba lokala Medusa Beach Club se je zrušila okoli… »

Na Majorki popustila streha restavracije, umrle so najmanj štiri osebe

Delo 24.05.2024
Okoli 21 oseb je ranjenih, so povedali reševalci in dodali, da je med njimi več hudo poškodovanih. Na priljubljenem španskem turističnem otoku Majorka se je zrušila streha dvonadstropne restavracije, poročajo mednarodne novinarske agencije. Kot… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem