Povezane novice

VSE POGOSTEJŠE, TUDI V SLOVENIJI: V maju ošpice potrdili pri sedemletniku in 15-letniku

Regional 24.05.2024
V Sloveniji so letos potrdili 11 primerov ošpic. Od tega so maja potrdili dva primera, in sicer pri necepljenem otroku in necepljenem mladostniku, so zapisali na spletni strani Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ). Ob tem so izpostavili pomen… »

V Sloveniji letos potrdili enajst primerov ošpic

Delo 24.05.2024
V maju so ošpice potrdili pri sedemletnem otroku iz celjske regije in pri 15-letnem mladostniku iz ljubljanske regije. V Sloveniji so letos potrdili 11 primerov ošpic, od tega v maju dva primera, so zapisali na spletni strani Nacionalnega inštituta za… »

Samo maja dva nova primera ošpic, letos skupno že 11

RTV Slovenija 24.05.2024
V Sloveniji so letos potrdili 11 primerov ošpic. Od tega so maja potrdili dva primera, in sicer pri necepljenem otroku in necepljenem mladostniku, so zapisali na NIJZ-ju. V maju so po navedbah NIJZ-ja ošpice potrdili pri sedemletnem otroku iz celjske… »

V Sloveniji letos potrdili že 11 primerov ošpic

Dnevnik 24.05.2024
Maja so potrdili dva primera ošpic, in sicer pri 7-letnemu otroku in 15-letnemu mladostniku. Po podatkih NIJZ nista bila cepljena. V skladu z navodili NIJZ morajo kontakti, pri katerih se pojavijo bolezenski znaki, podobnim ošpicam, ostati doma in se po… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem