Povezane novice

Borbeni Helios izjemno namučil Cedevito Olimpijo

Dnevnik 24.05.2024
Košarkarji Cedevite Olimpije so dobili prvo finalno tekmo državnega prvenstva. V Domžalah so s 94:87 ugnali Helios. Čeprav so se nadejali, da bo šlo precej bolj gladko, so košarkarji Cedevite Olimpije na prvi tekmi finala državnega prvenstva… »

16 trojk Heliosa ni zadostovalo, zmaji povedli v finalu

RTV Slovenija 24.05.2024
Košarkarji Cedevite Olimpije so dobili prvo tekmo finala državnega prvenstva. V Domžalah so s 94:87 premagali Kansai Helios. Ljubljančani so veliki favoriti za 21. naslov državnega prvaka. Domžalčani lovijo tretjo lovoriko v klubski zgodovini in… »

V Domžalah znova košarkarski finale!

Domžalec 24.05.2024
Košarkarji Kansai Heliosa so se z zmago proti Krki uvrstili v veliki finale Lige Nova KBM. Gre za tretjo zaporedno uvrstitev v finale in tretji poskus presenetiti favoriziranega drugega finalista – seveda gre za Cedevito Olimpijo. Domžalčani bodo v… »

Pred pomembnimi kadrovskimi potezami čaka Cedevito Olimpijo še finale DP-ja

RTV Slovenija 24.05.2024
Košarkarji Cedevite Olimpije se potegujejo že za 21. naslov slovenskega prvaka, četrtega v nizu, tretjič zapored pa jim zadnjo oviro pred novo dvojno domačo krono predstavlja Kansai Helios. V petek se bo v Domžalah začel finale Lige Nova KBM. Ker… »

Prvaki so tretjič zapored

Gorenjski glas 24.05.2024
Vaterpolisti Triglava so tudi na drugi tekmi finala končnice državnega prvenstva v Mariboru premagali ekipo Branika in se veselili novega naslova slovenskega državnega prvaka. Vaterpolisti Triglava so v tej sezoni državni prvaki, poleg tega so se… »

Domžalčani drugi finalisti

Gorenjski glas 24.05.2024
Domžale, Škofja Loka – V finalu košarkarske Lige Nova KBM bosta tretjič zapored igrala Cedevita Olimpija in Kansai Helios. Ljubljančani so polfinalno serijo proti GGD Šenčur končali po dveh tekmah, Domžalčani pa so bili minuli torek na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem