Povezane novice

Foto: Pri Zagrebu v strmoglavljenju športnega letala ena smrtna žrtev, štirje poškodovani

Necenzurirano 25.05.2024
Nesreča se je zgodila pri kraju Ježdovec na obrobju Zagreba nekaj minut pred 16. uro. Pri kraju Ježdovec blizu Zagreba, blizu letališča Lučko, je danes nekaj minut pred 16. uro strmoglavilo manjše letalo, na krovu katerega naj bi bilo pet ljudi in… »

Pri Zagrebu strmoglavilo manjše letalo, ena oseba umrla

Dnevnik 25.05.2024
V strmoglavljenju je ena useba umrla, štiri so ranjene. Hrvaški mediji poročajo o strmoglavljenju manjšega športnega letala, na katerega krovu je bilo pet oseb. Strmoglavilo je v Ježdovcu, kraju malce zahodno od Zagreba. Po prvih podatkih je v… »

Blizu Zagreba strmoglavilo letalo

Zurnal24 25.05.2024
V bližini hrvaške prestolnice se je zgodila letalska nesreča. V soboto popoldne je v okolici Zagreba, blizu letališča Lučko, strmoglavilo manjše letalo. Na krovu naj bi bilo pet oseb, poroča 24sata. "Trenutno ne moremo dati nobenih informacij… »

Pri Zagrebu strmoglavilo manjše letalo

Delo 25.05.2024
Blizu Zagreba je danes popoldne strmoglavilo manjše športno letalo, na krovu katerega je bilo pet ljudi. En človek je umrl, preostali štirje pa so utrpeli poškodbe, je sporočila hrvaška civilna zaščita. Letalo je strrmoglavilo na gozdnato… »

Pri Zagrebu strmoglavilo manjše letalo

RTV Slovenija 25.05.2024
Blizu Zagreba je popoldne strmoglavilo manjše športno letalo, na krovu katerega je bilo pet ljudi. En človek je umrl, preostali štirje pa so dobili poškodbe, je sporočila hrvaška civilna zaščita. Letalo je strmoglavilo na gozdnato območje južno… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem