Povezane novice

Slovenija nadigrala evropske prvake Poljake

Dnevnik 26.05.2024
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na zadnji tekmi uvodnega turnirja lige narodov v Antalji premagala še prvo reprezentanco sveta in aktualno evropsko prvakinjo Poljsko s 3:0. Težje delo je imela v soboto, ko je Kanado premagala s 3:2. V… »

Poljaki v službi, Slovenci za dušo

Delo 26.05.2024
Slovenija za konec uvodnega turnirja lige narodov v Turčiji ugnala Kanado in po briljantni predstavi Poljsko. V nadaljevanju preberite: Kakšen konec tedna v Antalyi ali Antaliji, kakor hočete! Pa ne zaradi počitnikovanja, turškega sonca in morja… »

POLJAKI PROTI ODLIČNIM SLOVENCEM NEMOČNI: Naši fantje so se veselili četrte zaporedne zmage (FOTO)

Regional 26.05.2024
Slovenski odbojkarji so se na uvodnem turnirju elitne Lige narodov v Turčiji veselili četrte zaporedne zmage. Naši fantje so z odlično igro odpravili aktualne evropske prvake Poljake, od katerih so bili boljši s 3:0 (20, 21, 18) ter si zagotovili… »

Slovenija zadala Poljski prvi poraz po skoraj letu dni

RTV Slovenija 26.05.2024
Slovenska odbojkarska reprezentanca je na zadnji tekmi turnirja Lige narodov v Antalyi na kolena spravila prvo reprezentanco sveta Poljsko s 3:0 in s tem naredila še en velik korak proti olimpijskim igram v Parizu. Slovenska reprezentanca medtem že… »

Odlični Slovenci za konec zmleli še Poljake: Pariz 2024 vse bližje

Delo 26.05.2024
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je odigrala zadnjo tekmo prvega turnirja lige narodov v Antalyi. Slovenska odbojkarska reprezentanca spet navdušuje. Na četrti tekmi turnirja lige narodov v Antalyi je zabeležila četrto zmago, gladko, s 3:0… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem