Povezane novice

Pogačar: Giro bo pri vrhu mojih zmag, a Tour je le Tour

RTV Slovenija 26.05.2024
"Kar brez besed sem, sploh v Rimu, kjer je noro lepo. Proslavljati tukaj zmago je noro," je po zmagi na 107. Dirki po Italiji povedal slovenski kolesarski as Tadej Pogačar, ki je s potekom sezone zelo zadovoljen. Dirka po Italiji se je končala. 107… »

Pogačar potrdil zmago na Giru in dvignil pokal neskončnosti

RTV Slovenija 26.05.2024
107. Dirka po Italiji se je končala. Dobil jo je Tadej Pogačar, ki je zadnjo etapo končal v času zmagovalca. Etapo je v ciljnem sprintu dobil Tim Merlier pred Jonathanom Milanom. Že pred etapo je bilo v vseh seštevkih vse odločeno, Tadej Pogačar… »

#foto #video Ave, Pogačar!

Dnevnik 26.05.2024
Na Giru je drugič zapored slavil Slovenec. Primoža Rogliča je na rožnatem vrhu nasledil Tadej Pogačar, ki je 107. izvedbo italijanske pentlje dobil z velikansko prednostjo. Tri tedne je navduševal vse gledalce ob progi, kjer je bilo tudi veliko… »

Pogačarjeva rožnata misija opravljena, na vrsti je rumena

Delo 26.05.2024
V Rimu drugo leto zapored okronali slovenskega zmagovalca dirke po Italiji. V nadaljevanju preberite: Kolesarski kralj se je ob zmagi na sobotni 20. etapi v Bassanu del Grappa na ciljni črti priklonil svoji publiki, kolesarski svet pa se je danes v Rimu… »

FOTO: Pogačar tudi uradno okronan za kralja Gira

Zurnal24 26.05.2024
Slovenski kolesarski zvezdnik Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je novi kralj dirke po Italiji. To mu je uspelo kot drugemu Slovencu po lanskem slavju Primoža Rogliča. Za Slovenijo je to sedma zmaga na tritedenskih dirkah, vse pa sta največja… »

TADEJ POGAČAR TUDI URADNO ZMAGOVALEC GIRA! "Sem brez besed, ta trenutek je težko opisati" (FOTO, VIDEO)

Regional 26.05.2024
Slovenski kolesarski zvezdnik Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je tudi uradno zmagovalec 107. dirke po Italiji. Zadnjo, 21. etapo v Rimu je varno končal v objemu svojih moštvenih kolegov in slavil s skoraj desetimi minutami naskoka pred tekmeci. Na… »

Pogačar, in potem dolgo nikogar

Delo 26.05.2024
Dirke po Italiji je konec! Že drugo leto zapored je zmagal Slovenec, tokrat Tadej Pogačar. Jonathan Milan je imel osem kilometrov pred ciljem okvaro na kolesu. Moral je počakati na rezervno kolo, a je kljub temu uspel ujeti drvečo glavnino in se… »

Pogi je združil slovensko in svetovno kolesarsko nacijo

Delo 26.05.2024
Navijaški vrhunec dirke po Italiji je bila spet slovenska 20. etapa na Monte Grappi. V nadaljevanju preberite: Primož Roglič je imel lani Višarje, Tadej Pogačar letos Monte Grappo. To sta bila navijaška vrhunca zadnjih dveh Girov s slovenskima… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem