Povezane novice

Pogled v nebo: atlantske motnje prinašajo nestanovitno vreme s plohami in nevihtami

Necenzurirano 27.05.2024
Ob izmenjavah sončnega in deževnega vremena trava prav imenitno raste. Težje pa svoje aktivnosti načrtujejo tekači, plavalci ali tenisači, da ne omenimo rahločutnih sprehajalcev. Kako bo v naslednjih dneh, ko se bliža meteorološko poletje? »Prav… »

Leto začeli z rekordno visokimi temperaturami, majsko vreme zelo podobno lanskemu

Dnevnik 27.05.2024
Ponoči bo delno jasno, do jutra se bo nekoliko pooblačilo. Najnižje jutranje temperature bodo od 8 do 14, ob morju 16 stopinj Celzija. Vreme v tem mesecu pa je na splošno zelo podobno lanskemu, več vremenskih rekordov smo zabeležili aprila, pravijo… »

Bliža se meteorološko poletje, vremenska situacija pa ne bo prav nič poletna

Necenzurirano 27.05.2024
Po napovedih vremenoslovcev tudi ta teden ne bo minil brez popoldanskih ploh in neviht. Ob tem pristojni svarijo, da je ob obisku gora obvezna zimska oprema. Bliža se meteorološko poletje, vremenska situacija pa ne bo prav nič poletna. Tudi ansambelska… »

SONČNO BO, A KAKO DOLGO? Temu primerno bo tudi počutje

Regional 27.05.2024
Danes bo dokaj sončno. Čez dan bo nastalo nekaj spremenljive oblačnosti s kakšno popoldansko ploho ali nevihto predvsem v hribovitih krajih zahodne Slovenije. Najvišje temperature bodo od 21 do 26 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem