Povezane novice

Policija odkriva identiteto članov t. i. skupine SOS, ki grozi migrantom

RTV Slovenija 27.05.2024
Policija je odkrila identiteto posameznih članov skupine, ki se predstavlja kot Slovenska obrambna straža, nosi maskirna oblačila in na družbenih omrežjih objavlja posnetke z grožnjami migrantom. Prijav potencialnih žrtev sicer niso prejeli. Na… »

Skupina, ki grozi migrantom, vzbuja »strah, nelagodje in vznemirjenost pri ljudeh«

Mladina 27.05.2024
Policija je ugotovila identiteto nekaterih posameznikov. Policija je ugotovila identiteto nekaterih posameznikov, ki so minuli teden na posnetku grozili migrantom, je na novinarski konferenci pojasnil direktor Policijske uprave (PU) Ljubljana Tomislav… »

Migrantom grozijo »operativno zanimive osebe«

Delo 27.05.2024
Pred dnevi se je na družbenih omrežjih pojavil posnetek, na katerem zamaskirani moški grozijo, da bodo obračunali z migranti. Direktor Policijske uprave Ljubljana Tomislav Omejec se je danes odzval na pozive, posnetke in izjave posameznikov, ki se… »

MIGRANTOM GROZILI TUDI MLADOLETNIKI: Člani 'ljubljanske vaške straže' stari znanci policije

Regional 27.05.2024
Policija je ugotovila identiteto nekaterih posameznikov, ki so minuli teden na posnetku grozili migrantom, je na novinarski konferenci pojasnil direktor Policijske uprave (PU) Ljubljana Tomislav Omejec. Po njegovih besedah gre za mlajše "operativno… »

Policija potrdila identiteto nekaterih članov "vaške straže", gre za "operativno zanimive osebe"

Necenzurirano 27.05.2024
Direktor Policijske uprave Ljubljana Tomislava Omejca se je danes odzval na pozive, posnetke in izjave posameznikov, ki se organizirajo v skupine t. i. "vaških straž". Med njimi so tudi mladoletne osebe, policija pa jih je nekaj že obravnavala tudi… »

Zamaskirani grozili migrantom, posnetek objavili na spletu, policija ugotovila ...

Zurnal24 27.05.2024
Policija je ugotovila identiteto nekaterih posameznikov, ki so minuli teden na posnetku grozili migrantom, je na novinarski konferenci pojasnil direktor Policijske uprave (PU) Ljubljana Tomislav Omejec. Po njegovih besedah gre za mlajše "operativno… »

#video Indentiteto nekaterih neonacistov že odkrili

Dnevnik 27.05.2024
Policisti so že odkrili identiteto nekaterih posameznikov, ki so na spletu grozili, da bodo na območju Ljubljane pričeli obračunavati z migranti. Direktor Policijske uprave Ljubljana Tomislav Omejec je povedal, da gre za mlajše posameznike. Nekaj… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem