Povezane novice

Volkovi za podaljšanje serije izkoristili slab strelski večer Dallasa

RTV Slovenija 28.05.2024
Košarkarji Dallasa so zapravili prvo zaključno žogo za vstop v veliki finale Lige NBA. Minnesota se je z zmago v American Airlines Centru (100:105) rešila pred metlo. Serija se zdaj seli v Target Center, kjer bo peta tekma v noči na petek. Luka… »

Zvezdnik Minnesote ni obupal: "Še vedno menim, da nas ne morejo izločiti!"

Zurnal24 28.05.2024
Danes zvečer bi po četrtem dvoboju Dallasa in Minnesote že lahko dobili drugega udeleženca velikega finala lige NBA. V ospredju bosta Luka Dončić in Anthony Edwards. V noči na sredo po srednjeevropskem času bodo Dallas Mavericks na četrti tekmi… »

Slaba novica za Dallas pred četrto tekmo z Minnesoto

Zurnal24 28.05.2024
Udarec Karl-Anthonyja Townsa s kolenom v glavo je bil prehud, Lively izpušča četrto tekmo Dallasa v finalni seriji zahodne konference z Minnesoto. Dallas Mavericks so v domači dvorani dobili tretjo tekmo finala zahodne konference proti Minnesoti… »

Boston pometel z Indiano in se uvrstil v finale NBA

Dnevnik 28.05.2024
Košarkarji Bostona Celtics so na četrti temi konferenčnega finala vzhodne konference s 105:102 premagali Indiano Pacers in serijo dobili s 4:0. Četrto tekmo je s trojko 43 sekund pred koncem odločil Derrick White, ki je pred tem z osmih poskusov… »

Boston pometel z Indiano in zdaj čaka na tekmeca v finalu

RTV Slovenija 28.05.2024
Boston je v drugem polčasu zaostajal, a v zadnjih minutah je Jaylen Brown poskrbel za izenačenje, Derrick White pa za zmagovito trojko in Celticsi so s 105:102 ugnali Indiano ter se s 4:0 v zmagah uvrstili v veliki finale Lige NBA. Kelti so si priigrali… »

Znano, kdo čaka Luko in Dallas v morebitnem finalu

Zurnal24 28.05.2024
Boston pometel z Indiano in se uvrstil v finale NBA. Košarkarji Boston Celtics so na četrti temi konferenčnega finala vzhodne konference s 105:102 premagali Indiano Pacers in serijo dobili s 4:0. Četrto tekmo je s trojko 43 sekund pred koncem odločil… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem