Povezane novice

Zvezdan Martić odstopil: Med večino svetnikov nimam več zaupanja

Delo 28.05.2024
Predsednik uprave RTV Slovenija Zvezdan Martić je odstopil s položaja in tako prehitel svetnike, ki so že začeli razpravo o možnosti njegove razrešitve. Med razlogi za odstop s funkcije predsednika uprave je Zvezdan Martić v izjavi svetu navedel… »

Martić odstopil z mesta predsednika uprave RTV Slovenija

Mladina 28.05.2024
Do odstopa je prišlo po številnih kritikah na njegov račun na današnji izredni seja sveta RTV Slovenija. Zvezdan Martić je odstopil z mesta predsednika uprave Radiotelevizije Slovenija (RTVS), je potrdil za STA. Do odstopa je prišlo po številnih… »

Martić odstopil z mesta predsednika uprave RTVS

Zurnal24 28.05.2024
Ob odhodu je izpostavil tudi, da so razmere zaradi nezadostnega financiranja izredno težke. Zvezdan Martić je odstopil z mesta predsednika uprave Radiotelevizije Slovenija (RTVS), je potrdil za STA. Do odstopa je prišlo po številnih kritikah na njegov… »

Predsednik uprave RTV Slovenija Zvezdan Martić je podal odstopno izjavo

RTV Slovenija 28.05.2024
Predsednik uprave RTV Slovenija Zvezdan Martić je podal odstopno izjavo. Med razlogi za odstop med drugim navaja izgubo zaupanja med svetniki. Kot glavni razlog za odstopno izjavo je Zvezdan Martić navedel izgubo zaupanja med večino svetnikov RTV-ja… »

Zvezdan Martić odstopil s položaja

Savinjsko Šalaške 28.05.2024
Predsednik uprave RTV Slovenija Zvezdan Martić je po izredni seji Sveta RTV podal odstopno izjavo, med razlogi za njegovo odločitev je bila med drugim navedena tudi izgubo zaupanja med svetniki. Martić je v odstopni izjavi zapisal, da je po seji jasno… »

»Janševa« kandidatka odstopila od kandidature

Mladina 28.05.2024
Alenka Vodončnik ne bo kandidirala za članico uprave sveta RTV Slovenija. Iz neuradnih, a zanesljivih virov na RTV Slovenija smo izvedeli, da je kandidatka za članico uprave Alenka Vodončnik danes dopoldan odstopila od kandidature. Slednja naj bi, kot… »

Se na RTV Slovenija vračajo stari Janševi kadri?

Mladina 28.05.2024
Bo svet RTV Slovenija za članico uprave res potrdil nadzornico iz časa Janševega desanta? Se na RTV Slovenija vračajo stari kadri iz časa Janševega desanta na ta naš najpomembnejši javni zavod, nesporno tudi najmogočnejši steber profesionalnega… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem