Povezane novice

Vse kopalne vode so spet vsaj primerne

Delo 28.05.2024
Pri slovenskih kopalnih vodah ni nobenih sprememb, vse so primerne, manjkajo pa v večjem delu države. Velika večina evropskih kopalnih voda je odličnih glede na stroge evropske standarde, ugotavlja Evropska okoljska agencija (EEA). Po določenem… »

Največji delež odličnih kopalnih voda ima Grčija. Kam se uvršča Slovenija?

Necenzurirano 28.05.2024
V Sloveniji so vse kopalne vode ustrezne kakovosti, Idrijca v Bači pri Modreju pa zaradi poplav in sanacij neocenjena, je razvidno iz poročila o stanju kopalnih voda v letu 2023 v Evropi in v Sloveniji. Poročilo o stanju kopalnih voda v letu 2023 v… »

SLOVENSKO MORJE PO KAKOVOSTI NAD EVROPSKIM POVPREČJEM: Tudi te kopalne vode uvrščene v razred 'odlično'

Regional 28.05.2024
Slovenija je ena od evropskih držav, kjer so vse kopalne vode lani dosegale ustrezno kakovost, Idrijca v Bači pri Modreju pa zaradi poplav in sanacije ni bila ocenjena, izhaja iz poročila Evropske okoljske agencije (EEA). Ustrezno kakovost vode so po… »

Kopalne vode v Sloveniji lani ustrezne kakovosti

RTV Slovenija 28.05.2024
Slovenija je ena od evropskih držav, kjer so vse kopalne vode lani dosegale ustrezno kakovost. Idrijca v Bači pri Modreju zaradi poplav in sanacije ni bila ocenjena, izhaja iz poročila Evropske okoljske agencije (EEA). Slovenija je zaradi visokega… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem