Povezane novice

Eksplozija razdejala večstanovanjsko hišo, eden mrtev

Zurnal24 28.05.2024
V večerni eksploziji plina na Slovenskem Javorniku je umrl 74-letni stanovalec. V večstanovanjski hiši na Slovenskem Javorniku v občini Jesenice je danes nekaj pred sedmo zvečer odjeknila ekpslozija. "Po prvih podatkih je prišlo do eksplozije plina… »

Slovenski Javornik: V eksploziji plina v stanovanju umrl 74-letni moški

Necenzurirano 28.05.2024
Gorenjski policisti so bili o dogodku obveščeni danes nekaj pred 19. uro. Nesrečni stanovalec je za posledicami umrl na kraju. Gorenjski policisti so bili nekaj pred 19. uro obveščeni o eksploziji v enem izmed stanovanj večstanovanjske stavbe na… »

Moški umrl v eksploziji v večstanovanjski stavbi na območju Slovenskega Javornika

RTV Slovenija 28.05.2024
Nekaj pred 19. uro je v enem izmed stanovanj večstanovanjske stavbe na območju Slovenskega Javornika odjeknila eksplozija plina v stanovanju. V njem je bil tedaj 74-letni moški, ki je zaradi posledic eksplozije na kraju dogodka umrl. Interventne… »

V Slovenskem Javorniku eksplodiral plin, ena oseba izgubila življenje

Delo 28.05.2024
Do eksplozije plina je prišlo v enem izmed stanovanj večstanovanjske stavbe. Iz stavbe so evakuirali štiri stanovalce. Gorenjski operativno komunikacijski center je bil danes nekaj pred 19. uro obveščen o eksploziji v enem izmed stanovanj… »

Eksplozija plina: Na območju Slovenskega Javornika umrl 74-letni moški

Dnevnik 28.05.2024
V enem od stanovanj na območju Slovenskega Javornika je danes zvečer eksplodiral plin. Zaradi posledic eksplozije je umrl 74-letni moški.… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem