Povezane novice

Kriminalisti na Telekomu in Nova24TV: Pridobili so si za več kot tri milijone evrov premoženjske koristi

Necenzurirano 29.05.2024
Kriminalisti so danes med drugim obiskali sedeža Telekoma Slovenije in Nova24TV. Preiskujejo posle iz obdobja zadnje vlade Janeza Janše. Policija je predkazenski postopek uvedla po prejemu naznanila, ki mu je anonimni avtor priložil tudi članek… »

Hišne preiskave na Nova24TV in Telekomu Slovenije, vzrok naj bi bile ugotovitve preiskovalcev DZ-ja

RTV Slovenija 29.05.2024
Kriminalisti so opravili več kot dvajset preiskav, tudi na sedežih podjetja Telekom Slovenije in televizije Nova24TV. Osumljenih je osem ljudi, starih od 40 do 55 let, ki naj bi sklenili škodljivo pogodbo v vrednosti več kot šest milijonov evrov… »

KRIMINALISTI ŽE OD JUTRA V AKCIJI: Opravljajo hišne preiskave na Telekomu in Novi24TV

Regional 29.05.2024
Kriminalisti danes zaradi suma kaznivih dejanj s področja gospodarske kriminalitete opravljajo hišne preiskave med drugim na sedežih Telekoma Slovenije in televizije Nova24TV. Direktor slednje Boris Tomašič je sporočil, da preiskava poteka na… »

#video Tomašič in Janša po policijskih preiskavah: Gre za politični pregon pred evropskimi volitvami

Dnevnik 29.05.2024
Policija je na novinarski konferenci zavrnila očitke o vplivu politike na današnje hišne preiskave s področja gospodarske kriminalitete. Kriminalisti na podlagi sodne odredbe izvajajo preko 20 hišnih in osebnih preiskav, kaznivega dejanja zlorabe… »

Policija potrdila: Telekom preiskuje zaradi pisanja necenzurirano.si

Necenzurirano 29.05.2024
Dokumenti: policija je predkazenski postopek v zadevi Telekom-Nova24TV uvedla po prejemu naznanila, ki mu je anonimni avtor priložil tudi članek našega medija. Policija je sporne posle nekdanje uprave Telekoma Slovenije, ki naj bi družbi pod prejšnjo… »

Novo o raciji na Novi24TV: Sodelovalo kar 90 kriminalistov

Zurnal24 29.05.2024
Policija je na novinarski konferenci zavrnila očitke o vplivu politike na današnje hišne preiskave s področja gospodarske kriminalitete. Kriminalisti na podlagi sodne odredbe izvajajo preko 20 hišnih in osebnih preiskav, kaznivega dejanja zlorabe… »

Kriminalisti opravljajo preiskave na sedežu Telekoma in Nova24TV

Necenzurirano 29.05.2024
V zgodnjih jutranjih urah so kriminalisti začeli s hišno preiskavo na sedežu Telekoma Slovenije. Po poročanju spletnega portala necenzurirano.si kriminalisti preiskujejo posle Telekoma Slovenije z Novo 24TV v času zadnje vlade Janeza Janše… »

»Nesprejemljivo je, da z javnim denarjem financiramo strankarska glasila SDS«

Mladina 29.05.2024
Preiskava suma nezakonitega financiranja strank. Nesprejemljivo je, da z javnim denarjem financiramo strankarska glasila oz. instrument SDS za širjenje lastne propagande, je ob odmevnih preiskavah na Telekomu Slovenije in Nova24TV poudarila predsednica… »

Hišne preiskave na Telekomu Slovenija in Nova24TV

Mladina 29.05.2024
Kriminalisti naj bi preiskovali posle Telekoma s strankarsko televizijo SDS iz obdobja Janševe vlade. Kriminalisti danes zaradi suma kaznivih dejanj s področja gospodarske kriminalitete opravljajo hišne preiskave med drugim na sedežih Telekoma… »

Kriminalisti na Telekomu Slovenije. Preiskujejo posle z Nova24TV.

Necenzurirano 29.05.2024
Kriminalisti opravljajo hišne preiskave na Telekomu Slovenije. Po neuradnih informacijah preiskujejo posle s strankarsko televizijo SDS iz obdobja Janševe vlade. Telekom preplačeval predvajanje Nova24TV Pogodbo so morali skleniti s posrednikom. Po… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem