Povezane novice

Cesta vzela še eno življenje

Zurnal24 pred 30 dnevi
V prometni nesreči na primorski avtocesti pri počivališču Lom je umrl 35-letni motorist, ki je vozil iz smeri Unca proti Logatcu po desnem prometnem pasu in zaradi neprilagojene hitrosti trčil v zadnji del priklopnega vozila tovornjaka. Po trčenju… »

PROMETNA NESREČA: Na primorski avtocesti umrl 35-letni motorist

Regional pred 30 dnevi
Danes, okoli 12.30, so bili policisti obveščeni o prometni nesreči, v kateri je na primorski avtocesti pri Lomu umrl 35-letni motorist. Po do sedaj zbranih podatkih je motorist vozil iz smeri Unca proti Logatcu po desnem prometnem pasu. Zaradi… »

Na primorski avtocesti umrl 35-letni motorist

RTV Slovenija pred 30 dnevi
Opoldne se je na primorski avtocesti zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl 35-letni motorist, italijansko-britanski državljan. Zaradi neprilagojene hitrosti je trčil v zadnji del tovornjaka, nato ga je odbilo v ograjo. Policisti so bili o… »

Na avtocesti pri Lomu umrl 35-letni motorist

Necenzurirano pred 30 dnevi
Danes, okoli 12.30h, je na primorski avtocesti pri Lomu umrl 35-letni motorist. Vozil je iz smeri Unca proti Logatcu po desnem prometnem pasu in zaradi neprilagojene hitrosti trčil v zadnji del priklopnega vozila tovornjaka. Po trčenju ga je odneslo… »

Umrl na kraju nesreče: 35-letni motorist na avtocesti trčil v tovornjak

Dnevnik pred 30 dnevi
Na primorski avtocesti pri Logatcu se je smrtno ponesrečil motorist, ki je trčil v prikolico tovornjaka. Danes ob pol enih je na primorski avtocesti v bližini počivališča Lom umrl 35-letni motorist, po prvih informacijah pa naj bi nesreči botrovala… »

Na primorski avtocesti pri Lomu umrl motorist

Delo pred 30 dnevi
Po do sedaj zbranih podatkih je vozil iz smeri Unca proti Logatcu in zaradi neprilagojene hitrosti trčil v zadnji del priklopnega vozila tovornjaka. Danes, okoli 12.30 so policiste obvestili o prometni nesreči, v kateri je na primorski avtocesti pri… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem