Povezane novice

PRIHAJA NAD SLOVENIJO: Arso izdal opozorilo za celotno državo

Regional 30.05.2024
Od danes zvečer do petka zvečer bodo pogoste padavine z nevihtami, možni bodo močnejši nalivi. Močneje bodo narasli hudourniški vodotoki. Agencija RS za okolje je za zvečer za celotno državo z izjemo severovzhoda izdala oranžno opozorilo, za… »

Arso opozarja: Danes močnejši nalivi, jutri možne hudourniške poplave

Domžalec 30.05.2024
Meteorološka pomlad se bo tokrat poslovila z obilnimi padavinami. Agencija Republike Slovenije za okolje (ARSO) je zaradi pričakovanih vremenskih razmer izdala oranžno opozorilo, ki velja za celotno Slovenijo. Od danes zvečer do jutri zvečer so… »

Nevihte se bodo zvečer in ponoči okrepile, v veljavi je oranžno opozorilo

Dnevnik 30.05.2024
Na zahodu Slovenije je že sredi dneva pričelo deževati, zvečer in ponoči pa se bodo plohe in nevihte okrepile ter zajele vso Slovenijo. Agencija RS za okolje je za osrednjo in zahodno Slovenijo izdala oranžno opozorilo. Slovenijo so zajele padavine… »

Oranžno opozorilo zaradi nalivov in neviht. Možnost sprožitve zemeljskih plazov.

RTV Slovenija 30.05.2024
Začele so se pojavljati plohe in nevihte. Ponoči se lahko zgodijo tudi hujši nalivi. Arso je zato izdal oranžno opozorilo za celotno Slovenijo. Konec tedna bo v večini Slovenije moker. Na severozahodu države je začelo deževati, popoldne bodo… »

Arso za danes za večino države izdal rumeno, za jutri pa oranžno opozorilo

Delo 30.05.2024
Ponoči in jutri naj bi v več delih države naraščali in se razlivali hudourniški vodotoki in manjše reke ter zastajale padavinske vode; možne tudi poplave. Od danes zvečer do petka zvečer bodo pogoste padavine z nevihtami, možni bodo močnejši… »

Največja težava: močni nalivi v zelo kratkem časovnem razmahu

Necenzurirano 30.05.2024
Kako kaže z vremenom danes? Na severozahodu bo popoldne začelo deževati, nastale bodo krajevne plohe, možna je tudi kakšna nevihta drugod po Sloveniji. Najvišje temperature bodo od 17-24 stopinj Celzija. Zvečer in ponoči se bodo plohe in nevihte… »

Arso z oranžnim opozorilom, začelo se bo že zvečer

Zurnal24 30.05.2024
Plohe in nevihte po celotni državi. Danes se bo pooblačilo, popoldne bodo krajevne plohe in nevihte, napovedujejo vremenoslovci Agencije RS za okolje. "Popoldne bo nad severnim Sredozemljem nastalo samostojno ciklonsko območje, ki bo na vreme v… »

Vreme / Oranžno opozorilo zaradi pričakovanih močnejših nalivov

Mladina 30.05.2024
Od danes zvečer do petka zvečer bodo pogoste padavine z nevihtami. Od danes zvečer do petka zvečer bodo pogoste padavine z nevihtami, možni bodo močnejši nalivi. Močneje bodo narasli hudourniški vodotoki. Agencija RS za okolje (Arso) je za… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem