Povezane novice

VLADA SPREJELA SKLEP O PRIZNANJU PALESTINE: Odločitev mora potrditi še državni zbor

Regional pred 29 dnevi
Vlada je danes sprejela sklep o priznanju Palestine kot neodvisne in suverene države, je po seji vlade sporočil premier Robert Golob. Po pričakovanjih bi lahko DZ sklep potrdil prihodnji teden, s čimer bo postopek priznanja Palestine v Sloveniji… »

Trnova pot vlade do priznanja Palestine

Delo pred 29 dnevi
Po vladi je na vrsti državni zbor, kjer se bo koalicija soočila s SDS, ki zagovarja izraelska stališča. V nadaljevanju preberite: Vlada je dva dni za Španijo, Irsko in Norveško soglasno sprejela sklep o priznanju Palestine kot neodvisne in suverene… »

Vlada sprejela sklep o priznanju Palestine

Mladina pred 29 dnevi
Državni zbor bo o sklepu odločal v torek. Vlada je danes sprejela sklep o priznanju Palestine kot neodvisne in suverene države, je po seji vlade sporočil premier Robert Golob. Državni zbor bo o sklepu odločal v torek. Golob je danes izrazil upanje… »

Vlada sprejela sklep o priznanju Palestine, DZ o priznanju v torek

RTV Slovenija pred 29 dnevi
Vlada je sprejela sklep o priznanju Palestine, je po seji vlade sporočil premier Robert Golob. Državni zbor bo sklep potrjeval v torek, pa je sporočila predsednica DZ-ja Urška Klakočar Zupančič. "Vlada je sprejela odločitev, da prizna državo… »

Vlada sprejela sklep o priznanju Palestine, državni zbor bo odločal v torek

Dnevnik pred 29 dnevi
Postopek naj bi bil zaključen prihodnji teden. Urška Klakočar Zupančič je sporočila, da bo državni zbor o priznanju države odločal v torek. Na vladnem pročelju je že zaplapolala palestinska zastava. Najprej bodo o njem glasovali na odboru za… »

Vlada odločila glede priznanja Palestine

Zurnal24 pred 29 dnevi
Vlada predlog o priznanju Palestine poslala v državni zbor. "Vlada se je odločila in sprejela sklep, da prizna državo Palestino kot neodvisno in suvereno državo, v mejah, ki jih določa resolucija ZN v mejah 1967, oziroma v mejah, ki bi jih vpletene… »

NA DNEVNEM REDU PREDLOGA SKLEPA O PRIZNANJU NI: Bo vlada danes odločala o Palestini, kot je napovedal Golob?

Regional pred 29 dnevi
Vlada bo na današnji seji predvidoma obravnavala priznanje Palestine in sklep o tem posredovala v državni zbor, ki naj bi ga po napovedih potrdil prihodnji teden, s čimer bo postopek priznanja Palestine v Sloveniji zaključen. Predloga sklepa o… »

Slovenija zamudila priložnost, da bi postala del ugledne trojke

Delo pred 29 dnevi
O pomembnosti priznanja za bližnjevzhodni mirovni proces smo se pogovarjali z Danilom Türkom, diplomatom in nekdanjim predsednikom republike. V nadaljevanju preberite: Vlada bo danes v državni zbor poslala sklep o priznanju Palestine kot suverene in… »

Vlada naj bi danes potrdila sklep o priznanju Palestine

Zurnal24 pred 29 dnevi
Vlada bo na današnji seji predvidoma obravnavala priznanje Palestine in sklep o tem posredovala v državni zbor, ki naj bi ga po napovedih potrdil prihodnji teden, s čimer bo postopek priznanja Palestine v Sloveniji zaključen. Predloga sklepa o… »

Novice dneva »

#video Magnifico: Sem del Tivolijevega habitata

Dnevnik pred eno uroše 5 povezanih

Policija: Incident na avtobusu LPP je bil izmišljen

Dnevnik pred 10 uramiše 2 povezani

Hrvaška dviguje cestnine. To so podrobnosti

Zurnal24 pred tremi uramiše 1 povezana

Hviča Kvarachelija in soigralci postali heroji države

Dnevnik pred 4 uramiše 5 povezanih
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem