Povezane novice

Golob ob drugi obletnici vlade: Delamo kot ekipa, vsi dosežki so skupni

RTV Slovenija 30.05.2024
Kombinacija iskanja ravnotežja med socialno državo in razvojno prebojnostjo gospodarstva je načelo, ki se ga bomo držali tudi v nadaljevanju tega mandata in v prihodnjem mandatu, je ob drugi obletnici vlade povedal premier Robert Golob. Predsednik… »

Robert Golob prepričan v drugi mandat svoje vlade

Delo 30.05.2024
Premier izpostavil iskanje ravnotežja med socialno državo in razvojno prebojnostjo gospodarstva. Vlada premiera Roberta Goloba obeležuje polovico mandata. Nastopila ga je 1. junija pred dvema letoma. »Včasih imamo različne poglede, kako kakšen… »

"Ne bomo dovolili nespodobnega mešanja, kot smo mu bili priča"

Zurnal24 30.05.2024
Kakšni so dosežki vlade Roberta Goloba po dveh letih delovanja? Na novinarski konferenci ob drugi obletnici vlade je predsednik vlade Robert Golob izpostavil tvorno sodelovanje koalicijskih partnerk in napovedal uspešno delo vsaj do konca mandata… »

Janša: Mladim se namesto stanovanj ponuja glasovanje o marihuani. Horvat: Dve leti počasnega učenja.

RTV Slovenija 30.05.2024
Predsednik SDS-a Janez Janša je ocenil, da je vladajoča koalicija v prvi polovici mandata uresničila le slabih 14 odstotkov tega, kar si je zadala. Poslanec NSi-ja Jožef Horvat pa meni, da se bomo z neučinkovitostjo vlade ukvarjali do prihodnjih… »

Janša: Vlada ima nek dober namen, ampak ...

Zurnal24 30.05.2024
Koalicija je v prvi polovici mandata po vsebini uresničila slabih 14 odstotkov tega, kar si je sama zadala, je na odboru DZ za notranje zadeve, javno upravo in lokalno samoupravo ugotavljal prvak SDS Janez Janša. Kritike na vlado pa je med drugim… »

Janša kritičen do koalicije: od reorganizacije vlade do zdravstva in plačnega sistema

Dnevnik 30.05.2024
Predsednik SDS Janez Janša je v bil v uvodu seje DZ za notranje zadeve, javno upravo in lokalno samoupravo kritičen do vladajoče koalicije, saj je po njegovem mnenju v prvi polovici mandata uresničila slabih 14 odstotkov tega, kar si je sama zadala… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem