Povezane novice

Klub Marina: Niso služili z velnesom in bazenom, ampak s prostitucijo

Dnevnik 30.05.2024
Okrožno sodišče v Kopru je odgovorne v razvpitem klubu Marina spoznalo za krive zlorabe prostitucije. Senat koprskega sodišča je obtožene obsodil na večletne zaporne kazni. Prvoobtoženega Sergeja Racmana na štiri leta in pol zapora in 30.000… »

Zadeva Marina: Racmanu štiri leta in pol zapora

Necenzurirano 30.05.2024
Senat koprskega okrožnega sodišča je odločil v razvpiti zadevi Marina. Sergeja Racmana, Jožeta Kojca, Dejana Šurbka in Vesno Ternovec je spoznal za krive zlorabe prostitucije. Obtožnica je bila zajetna, državna tožilka Maja Veber Šajn pa je… »

Sodišče četverico obtoženih v zadevi Marina obsodilo na večletne zaporne kazni

RTV Slovenija 30.05.2024
Na koprskem sodišču so razglasili sodbo v zadevi Marina zaradi zlorabe prostitucije v hudodelski združbi. Sodišče je odločilo, da so obtoženci v zadevi Sergej Racman, Dejan Šurbek, Jože Kojc, Vesna Ternovec in družba Cratos krivi. Kot je za MMC… »

OBTOŽENCI V ZADEVI MARINA SPOZNANI ZA KRIVE: Takšne zaporne kazni jim je prisodilo koprsko sodišče

Regional 30.05.2024
Senat okrožnega sodišča v Kopru je prepoznal krivdo štirih obtožencev za zlorabo prostitucije v novogoriškem klubu Marina, ki naj bi delovali kot hudodelska združba. Sergeju Racmanu je prisodilo štiri leta in pol, Jožetu Kojcu in Dejanu Šurbku… »

Sergej Racman in soobtoženi spoznani za krive

Delo 30.05.2024
Na koprskem okrožnem sodišču so razglasili obsodilno sodbo zaradi organizacije, vodenja in nadzora prostitucije v Ajševici v Novi Gorici. Po petih letih in več kot 70 obravnavah se je danes na koprskem okrožnem sodišču sklenilo sojenje v zadevi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem