Povezane novice

Velika četverica dovoli rabo dobavljenega orožja v Rusiji

Dnevnik 31.05.2024
Ukrajina bo poslej smela dobavljeno orožje uporabiti tudi za samoobrambo na ruskem ozemlju. Takšno odločitev so po Franciji in Veliki Britaniji sprejele še ZDA in Nemčija. Vse glavne zaveznice Ukrajine in najpomembnejše članice Nata tako Kijevu… »

40 MILIJARD EVROV VOJAŠKE POMOČI NA LETO: Stoltenberg napoveduje tudi Natovo misijo v Ukrajini

Regional 31.05.2024
Članice zveze Nato morajo Ukrajini še naprej zagotavljati vojaško pomoč v vrednosti 40 milijard evrov na leto, je danes po neformalnem zasedanju zunanjih ministrov Nata v Pragi pozval generalni sekretar zavezništva Jens Stoltenberg. "Odkar je Rusija… »

Stoltenberg: Članice Nata morajo Ukrajini letno zagotoviti za 40 milijard pomoči

RTV Slovenija 31.05.2024
Članice zveze Nato morajo še naprej Ukrajini zagotavljati vojaško pomoč v vrednosti 40 milijard evrov na leto, je po neformalnem zasedanju zunanjih ministrov Nata v Pragi dejal generalni sekretar zavezništva Jens Stoltenberg. "Odkar je Rusija leta… »

Odziv Moskve na uporabo ameriškega orožja v Rusiji: ''Jedrske grožnje niso blef!''

Dnevnik 31.05.2024
Moskva svari pred vojno z Natom zaradi najnovejše poteze ZDA, ki so Ukrajini dovolile uporabo svojega orožja za napade na vojaške cilje znotraj Rusije. Potem ko je ameriški predsednik Joe Biden Ukrajini dovolil uporabo ameriškega orožja za napade v… »

Kijev lahko nemško orožje uporabi tudi za napade na vojaške cilje v Rusiji

Delo 31.05.2024
Včeraj so podobno odločile ZDA. Druga novost, ki se pripravlja, je izvajanje dela usposabljanja ukrajinskih vojakov na ozemlju napadene države. V nadaljevanju preberite: Vprašanje, kako bi lahko Ukrajina uporabljala orožje, ki ga prejema od Zahoda… »

Joe Biden: Ukrajina lahko odslej uporablja ameriško orožje za napade na cilje v Rusiji

Dnevnik 31.05.2024
Ameriški predsednik Joe Biden je Ukrajini dovolil uporabo ameriškega orožja za napade v Rusiji, čeprav za zdaj le v omejenem obsegu za obrambo mesta Harkiv. »Predsednik je svoji ekipi pred kratkim naročil, naj zagotovi, da bo Ukrajina lahko… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem