Povezane novice

Arso: Petek ni bil ravno dan za kopanje v morju

Necenzurirano 31.05.2024
Zaradi močnih nalivov so danes (v petek) meteorne vode zalivale stanovanjske in druge objekte, zaradi razmočenega terena in vetra pa so se podirala drevesa. Sprožilo se je več zemeljskih plazov, nanos zemlje in kamenja je oviral promet, zaradi… »

Močni nalivi in veter podirali drevesa in poplavljali objekte po Sloveniji

Dnevnik 31.05.2024
Zaradi deževja z močnimi nalivi, vetrom in udari strel so na upravi za zaščito in reševanje zabeležili 60 dogodkov po različnih delih države. Pripadniki 40 gasilskih enot in drugih služb so prečrpavali vodo, odstranjevali podrta drevesa, s… »

Huda ura na Hrvaškem in trenutna situacija na Krku

Zurnal24 31.05.2024
Zaradi močnih nalivov in neviht danes za celotno Istro in Kvarner, pa tudi za velik del celinske Hrvaške, velja oranžno opozorilo. O poplavah med drugim poročajo s Krka. Kot smo že poročali, na Hrvaškem danes zaradi udarcev vremeena velja oranžno… »

Severni Jadran zajeli močni nalivi in poplave, oranžen alarm za Istro in Kvarner

RTV Slovenija 31.05.2024
Zaradi močnih nalivov in neviht danes za celotno Istro in Kvarner, pa tudi za velik del celinske Hrvaške, velja oranžno opozorilo. O poplavah med drugim poročajo s Krka. Poplavljalo je tudi v italijanski Furlaniji - Julijski krajini (FJK). Na otoku… »

Foto in video: Vesoljni potop na Krku, iz vode reševali avtomobile

Necenzurirano 31.05.2024
Z vremensko stihijo se danes srečujejo tudi v delih hrvaške Istre in Kvarnerja. O dramatičnih razmerah poročajo predvsem z otoka Krk. Tudi hrvaško Istro in Kvarner je v noči na danes obiskalo močno neurje z obilnim deževjem. Z delov Krka poročajo… »

Grozni prizori z otoka Krk: Priljubljena destinacija Slovencev pod vodo

Zurnal24 31.05.2024
Hudo neurje je ponoči zajelo Krk in ga v nekaj urah potopilo. Domačini so v šoku: "To je grozno." Hrvaški portal 24sata danes poroča o hudem neurju na otoku Krk, na katerem vsako leto dopustuje precejšnje število slovenskih državljanov – ti… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem