Povezane novice

Jorge Prado znova odvzel rdečo številko Timu Gajserju

Dnevnik pred 26 dnevi
Španec Jorge Prado je zanesljivo dobil obe vožnji za VN Nemčije v motokrosu in znova prevzel vodstvo v skupnem seštevku svetovnega prvenstva. Najboljši slovenski motokrosist vseh časov Tim Gajser (Honda) se je z zvrhano mero samozavesti podal v… »

Gajser v skupnem seštevku zdaj dve točki za vodilnim

Zurnal24 pred 26 dnevi
Prado zmagovalec Nemčije, Gajser drugi. Slovenski motokrosist Tim Gajser je osvojil drugo mesto na dirki svetovnega prvenstva v nemškem Teutschenthalu v elitnem razredu MXGP. V prvi vožnji je bil tretji, v drugi pa je končal na drugem mestu. V… »

Dvojna zmaga za italijanski delirij

Dnevnik pred 26 dnevi
Francesco Bagnaia in Enea Bastianini sta na VN Italije v motociklizmu dosegla dvojno zmago Ducatija. V skupnem seštevku svetovnega prvenstva se je Bagnaia približal Špancu Jorgeju Martinu na 18 točk zaostanka. Dolg premor do naslednje dirke… »

Prado z zmago v Nemčiji Gajserja za dve točki izrinil z vrha

RTV Slovenija pred 26 dnevi
Slovenski motokrosist Tim Gajser je osvojil drugo mesto na dirki MXGP za VN Nemčije v Teutschenthalu. V prvi vožnji je bil tretji, drugo pa je končal na drugem mestu. Zmagal je Španec Jorge Prado. Gajser je v Nemčijo prišel kot vodilni v SP-ju z… »

Dvojno italijansko slavje v Mugellu

RTV Slovenija pred 26 dnevi
Tovarniška ekipa Ducatija je na dirki MotoGP-ja v Mugellu dosegla dvojno zmago. Veselil se je svetovni prvak, Italijan Francesco Bagnaia, drugi je bil njegov rojak Enea Bastianini. Tretji je bil vodilni v seštevku sezone Španec Jorge Martin (Pramac… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem