Povezane novice

Janševi “nagajajo” koaliciji pri priznanju Palestine

Dnevnik 03.06.2024
SDS je s predlogom za razpis posvetovalnega referenduma dosegla enomesečno preložitev odločanja o priznanju Palestine, ki je bilo predvideno na današnji izredni seji državnega zbora. Koalicija je do blokade kritična. Slovenija se v očeh mednarodne… »

Netanjahu / »Bidnov načrt za prekinitev ognja v Gazi je nepopoln«

Mladina 03.06.2024
Izraelski premier kritičen do ameriškega predsednika. Za izraelskega premierja Benjamina Netanjahuja je najnovejši načrt predsednika ZDA Joeja Bidna za prekinitev ognja na območju Gaze in izpustitev talcev nepopoln, je danes sporočila izraelska… »

SDS PREDLAGA REFERENDUM O PRIZNANJU PALESTINE: Je potreben, ali naj odločijo poslanci sami? (ANKETA)

Regional 03.06.2024
Največja opozicijska stranka SDS bo danes predlagala posvetovalni referendum o priznanju Palestine, so potrdili v stranki. S tem bi odložili odločanje o priznanju, ki je sicer predvideno na torkovi izredni seji državnega zbora. Skupina 24 poslancev… »

»Države ne sklicujejo referendumov za priznanje držav«

Mladina 03.06.2024
Odbor državnega zbora za zunanjo politiko je podprl predlog vlade za priznanje neodvisnosti in suverenosti Palestine. Odbor državnega zbora za zunanjo politiko je podprl predlog vlade za priznanje neodvisnosti in suverenosti Palestine. Za sklep je… »

Parlamentarni odbor za zunanjo politiko podprl predlog za priznanje Palestine

RTV Slovenija 03.06.2024
Odbor državnega zbora za zunanjo politiko je podprl predlog vlade za priznanje neodvisnosti in suverenosti Palestine. Za sklep je glasovalo devet članov odbora, proti so bili trije poslanci SDS-a. Podporo sklepu o priznanju Palestine so v šesturni… »

ŠE KORAK BLIŽJE PRIZNANJU PALESTINE: Se bo pa zaradi referenduma postopek zavlekel

Regional 03.06.2024
Odbor državnega zbora za zunanjo politiko je danes podprl predlog vlade za priznanje neodvisnosti in suverenosti Palestine. Za sklep je glasovalo devet članov odbora, proti so bili trije poslanci SDS. Podporo sklepu o priznanju Palestine so v šesturni… »

Stranka SDS vložila predlog za posvetovalni referendum o priznanju Palestine. Koalicija kritična.

RTV Slovenija 03.06.2024
Največja opozicijska stranka SDS je vložila predlog za posvetovalni referendum o priznanju Palestine. S tem se bo odložilo odločanje o priznanju v DZ-ju, ki je sicer predvideno na torkovi izredni seji. Koalicija je kritična do predloga. Skupina… »

Netanjahu: Bidnov načrt za prekinitev ognja v Gazi je nepopoln

Dnevnik 03.06.2024
Za izraelskega premierja Benjamina Netanjahuja je najnovejši načrt ameriškega predsednika Joeja Bidna za prekinitev ognja na območju Gaze in izpustitev talcev nepopoln. V Netanjahujevem uradu so v sporočilu za javnost danes zanikali, da bi Izrael… »

Za Netanjahuja Bidnov načrt pomanjkljiv. Medtem otrokom v Gazi grozi smrt zaradi lakote.

RTV Slovenija 03.06.2024
Za izraelskega premierja Netanjahuja je načrt predsednika ZDA Bidna za prekinitev ognja na območju Gaze in izpustitev talcev nepopoln, je sporočil tiskovni predstavnik izraelske vlade David Mencer. Izrael je medtem napadel Gazo, Sirijo in Libanon… »

SDS vložila predlog za razpis posvetovalnega referenduma; Fajon: Gre za zavlačevanje in nagajanje

Dnevnik 03.06.2024
Največja opozicijska stranka SDS je danes vložila predlog za razpis posvetovalnega referenduma o priznanju Palestine, so sporočili iz SDS. S tem se bo odložilo odločanje o priznanju, ki je bilo predvideno na torkovi izredni seji državnega zbora. Na… »

Dodatne žrtve v izraelskih napadih na Gazo

Mladina 03.06.2024
Izrael kljub obnovljenim prizadevanjem za prekinitev ognja v Gazi nadaljuje napade na palestinsko enklavo. Izrael kljub obnovljenim prizadevanjem za prekinitev ognja v Gazi nadaljuje napade na palestinsko enklavo. Danes so tako izraelske sile ubile… »

Janša spet s poleni pod noge Golobu, to je "ušpičil" tokrat

Zurnal24 03.06.2024
Manever prvaka stranke SDS, s katerim bi odločanje o priznanju Palestine preložili za mesec dni. SDS bo po neuradnih informacijah N1 vložila predlog za razpis posvetovalnega referenduma o priznanju Palestine. S tem manevrom naj bi odločanje o… »

O priznanju Palestine danes zunanjepolitični odbor

Mladina 03.06.2024
Odbor državnega zbora za zunanjo politiko (OZP) bo pred torkovim odločanjem državnega zbora danes obravnaval predlog vlade o priznanju neodvisnosti in suverenosti Palestine. Odbor državnega zbora za zunanjo politiko (OZP) bo pred torkovim odločanjem… »

O PRIZNANJU PALESTINE: Bodo poslanci predlog podprli?

Regional 03.06.2024
Odbor državnega zbora za zunanjo politiko (OZP) bo pred torkovim odločanjem državnega zbora danes obravnaval predlog vlade o priznanju neodvisnosti in suverenosti Palestine. Tako kot v torek v DZ je tudi danes na seji odbora pričakovati daljšo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem