Povezane novice

NI DOSTI MANJKALO, DA BI NASTAL TORNADO: V okolici Ptuja se je razvil lijakasti oblak (FOTO)

Regional 03.06.2024
Ponekod po državi so se že razvile nevihte, ki jih spremljajo močni nalivi. Po napovedih Agencije RS za okolje (ARSO) pa se bodo padavine, ki bodo pogostejše v vzhodni Sloveniji, še okrepile. Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno, predvsem… »

Severovzhod države prizadele poplave, podivjani hudourniki ponekod dosegli hiše

Dnevnik 03.06.2024
Iz severovzhodne Slovenije poročajo o silovitih nalivih, zaradi katerih je več rek prestopilo svoje bregove. Ponekod poplave ogrožajo stanovanjske hiše. Siloviti nalivi, ki so popoldne prizadeli severovzhodni del države, so povzročili poplave… »

Foto: Poplavljene in zalite ceste ter objekti, v okolici Ptuja se je skoraj razvil tornado

Necenzurirano 03.06.2024
Ponekod po državi so se že v popoldanskih urah razvile nevihte, ki so jih spremljali močni nalivi, ponekod tudi toča. Burno vremensko dogajanje pa se je do večera še okrepilo. Pri Agenciji RS za okolje so za danes popoldne in zvečer za severovzhod… »

Arso z novim opozorilom, prižgali tudi alarm za točo

Zurnal24 03.06.2024
Možne so hudourniške poplave. Danes popoldan in v noči na torek bo ob nevihtah z nalivi možno hitro naraščanje in razlivanje hudourniških vodotokov ter zastajanje padavinske vode v več delih države, opozarjajo vremenoslovci Agencije RS za okolje… »

Nevihte pridejo tokrat z vzhoda, količina napovedanih padavin za Koroško je "precej visoka"

Necenzurirano 03.06.2024
Nadaljujejo se dnevi ploh in neviht. Kje bo danes najbolj pestro? Po oceni vremenoslovcev na Agenciji RS za okolje (Arso) bo največ močnejših krajevnih nalivov v vzhodni polovici Slovenije, torej na severu in severovzhodu. Ljubiteljski vremenarji na… »

OPOZORILO ŠE VEDNO VELJA: A ne za celotno Slovenijo

Regional 03.06.2024
Pretežno oblačno bo, s pogostimi krajevnimi padavinami, ki se bodo sredi dneva okrepile. Vmes se bodo pojavljale nevihte s krajevnimi nalivi. Najvišje dnevne temperature bodo od 17 do 20, na Primorskem do 23 stopinj Celzija. Padavine bodo ponoči… »

Vremenoslovci svarijo: Danes popoldan močni nalivi, možne poplave in sodra

Zurnal24 03.06.2024
Vmes se bodo pojavljale nevihte s krajevnimi nalivi. Najvišje dnevne temperature bodo od 17 do 20, na Primorskem do 23 stopinj Celzija. Padavine bodo ponoči slabele in proti jutru ponehale, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje. Danes… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem