Povezane novice

Janša z novim pozivom, obrnil se bo tudi na mednarodno delegacijo

Zurnal24 pred 26 dnevi
Janša se sprašuje, kaj se na predčasnih volitvah dogaja z volilnimi lističi ter zakaj imajo v Ljubljani in Mariboru težave s prostorom za organizacijo predčasnih volitev. Začele so se predčasne volitve poslancev v Evropski parlament in predčasno… »

SDS svojim volivcem dal navodila, kako naj volijo

Zurnal24 pred 26 dnevi
"Na predčasne volitve le v nujnih primerih," svojim privržencem nalaga SDS. Začele so se predčasne volitve poslancev v Evropski parlament in predčasno glasovanje na posvetovalnih referendumih. Glasovanje poteka od danes do četrtka na voliščih za… »

Začelo se je predčasno glasovanje za evropske volitve

Dnevnik pred 27 dnevi
Po državi se je danes odprlo 97 volišč za predčasno glasovanje. Volišča bodo odprta do četrtka med 7. in 19. uro. Za takšno obliko glasovanja se volivcem ni treba posebej prijaviti. Volivci lahko predčasno glasujejo le v okraju svojega stalnega… »

SE V NEDELJO NE BOSTE MOGLI UDELEŽITI VOLITEV? Svoj glas lahko oddate predčasno

Regional pred 27 dnevi
Volivci, ki se v nedeljo ne bodo mogli udeležiti volitev v Evropski parlament in treh posvetovalnih referendumov, lahko svoj glas oddajo predčasno. To lahko storijo od danes do četrtka na voliščih za predčasno glasovanje, ki bodo odprta med 7. in… »

Pred evropskimi volitvami in posvetovalnimi referendumi je glas že mogoče oddati predčasno

RTV Slovenija pred 27 dnevi
Volivci, ki se v nedeljo ne bodo mogli udeležiti volitev v Evropski parlament in treh posvetovalnih referendumov, lahko svoj glas oddajo predčasno, in sicer do četrtka na posebnih voliščih za predčasno glasovanje. Po državi bo vsak dan do vključno… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem