Povezane novice

Slovenija priznala Palestino

Zurnal24 04.06.2024
Državni zbor je na izredni seji podprl sklep vlade o priznanju Palestine kot neodvisne in suverene države. Za priznanje je glasovalo 52 od 53 navzočih poslancev, nihče ni bil proti. Opozicija je izredno sejo DZ obstruirala. Slovenija je tako postala… »

Slovenija po drami v državnem zboru priznala Palestino

Necenzurirano 04.06.2024
Poslanci v državnem zboru so danes po več manevrih stranke SDS najprej zavrnili predlog za razpis posvetovalnega referenduma o sklepu o priznanju Palestine. V poznih večernih urah so nato z 52 glasovi za in nobenim proti Palestino priznali kot… »

Slovenija je priznala državo Palestino

RTV Slovenija 04.06.2024
DZ je ob obstrukciji opozicije in opozorilih, da gre za kršenje poslovnika, z 52 glasovi za in brez glasu proti potrdil vladni predlog, da Slovenija prizna Palestino kot samostojno državo. Poslanci so na 73. izredni seji, po številnih postopkovnih… »

"Ukaz iz Izraela je izvršen!"

Zurnal24 04.06.2024
Parlamentarno odločanje o priznanju Palestine odloženo za najmanj 30 dni. Odbor državnega zbora za zunanjo politiko je sinoči podprl predlog sklepa vlade o priznanju Palestine kot neodvisne in suverene države. Po šesturni razpravi je zanj glasovalo… »

Vložen predlog za razpis posvetovalnega referenduma o priznanju Palestine

Savinjsko Šalaške 04.06.2024
Vlada Republike Slovenije je na svoji 105. redni seji dne 30. maja 2024 določila besedilo Predloga sklepa o priznanju neodvisnosti in suverenosti Državne Palestina in ga posredovala v sprejem Državnemu zboru Republike Slovenije. S takšnim sklepom… »

Vprašljivo legitimni

Dnevnik 04.06.2024
Največja opozicijska stranka SDS ni razočarala; kot se je dalo slutiti, je včeraj vložila predlog za razpis posvetovalnega referenduma o priznanju Palestine, s čimer se bo odložilo odločanje o priznanju, ki je bilo predvideno na današnji izredni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem