Povezane novice

SLOVENIJA V PROTEST: Zaradi blokade volitev na pogovor poklicala odpravnico poslov BiH pri nas

Regional pred 24 dnevi
Blokada glasovanja državljanom Slovenije, Poljske in Romunije v BiH na evropskih volitvah je nesprejemljiva, sta danes ločeno ocenili predsednica republike Nataša Pirc Musar in zunanja ministrica Tanja Fajon. Ob tem je Fajon dodala, da je ministrstvo… »

Slovenski državljani, ki živijo v Bosni in Hercegovini, v nedeljo ne bodo mogli glasovati

RTV Slovenija pred 24 dnevi
Bosansko-hercegovski ministri iz entitete Republike Srbske so še drugič zavrnili možnost, da bi državljani Slovenije, Poljske in Romunije na evrovolitvah lahko glasovali na veleposlaništvih. Slovenija je na pogovor poklicala odpravnico poslov BiH-a… »

Slovencem v BiH še vedno onemogočeno glasovanje na evropskih volitvah; Nataša Pirc Musar: To je nesprejemljivo

Dnevnik pred 24 dnevi
Blokada glasovanja državljanom Slovenije v BiH na evropskih volitvah je nesprejemljiva, sta danes ločeno ocenili predsednica republike Nataša Pirc Musar in zunanja ministrica Tanja Fajon. Ob tem je Fajon dodala, da je ministrstvo danes na pogovor… »

Vlada BiH ni odpravila blokade volitev na slovenskem veleposlaništvu

Mladina pred 24 dnevi
Tudi dodatne konzultacije niso pripomogle k odpravi blokade. Vlada BiH v ponedeljek ponovno ni dosegla potrebnega konsenza, ki bi omogočil, da bi državljani Slovenije - pa tudi Poljske in Romunije - na evropskih volitvah 9. junija lahko glasovali na… »

Zaradi evropskih volitev zaostritev med BiH in Slovenijo

Zurnal24 pred 24 dnevi
Slovenci, ki živijo v BiH, tam ne bodo mogli voliti. Vlada BiH je tudi na sinočnjem drugem glasovanju zavrnila možnost, s katero bi slovenskim državljanom omogočili, da bi na nedeljskih evropskih volitvah glasovali na svojem veleposlaništvu. Svet… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem