Povezane novice

Eden od osumljencev za uboj izginule deklice Danke zanikal krivdo

RTV Slovenija pred 24 dnevi
Eden od dveh osumljencev za uboj dveletne srbske deklice Danke je na zaslišanju na tožilstvu v celoti zanikal krivdo. Deklica je bila ubita konec marca v naselju Banjsko Polje, njena smrt pa je pretresla celotno regijo. Njenega trupla še vedno niso… »

Preobrat v primeru uboja dveletne deklice

Zurnal24 pred 24 dnevi
Eden od osumljencev za uboj dveletne deklice Danke je na zaslišanju na tožilstvu v celoti zanikal krivdo. Dekličinega trupla še niso našli. Deklica Danka je bila ubita konec marca v naselju Banjsko polje, njena smrt pa je pretresla celotno regijo… »

OSUMLJENI ZA SMRT MALE DANKE SPREGOVORIL: Trdi, da je nedolžen

Regional pred 24 dnevi
Srđan Janković zanika, da je ubil malo Danko Ilić. "Danes, 4.6.2024, je bil v prostorih Višjega javnega tožilstva v Zaječarju zaslišan osumljeni Srđan Janković, ki je v celoti zanikal storitev kaznivega dejanja," je zapisano v sporočilu Višjega… »

Osumljeni umora male Danke končno spregovoril in presenetil

Necenzurirano pred 24 dnevi
Veliko se je pričakovalo od zaslišanja osumljenega za umor še ne dveletne Danke Ilić iz Srbije. 50-letni Srđan Janković naj bi vozil avto, s katerim naj bi 26. marca v vasi Zlot v bližini Bora zbil Danko. Policisti sumijo, da sta skupaj s… »

#video Osumljeni Srđan Janković zanikal sodelovanje pri umoru male Danke Ilić

Dnevnik pred 24 dnevi
Preiskava o smrti male deklice Danke Ilić je dobila nov preobrat. S tožilstva v Zaječarju so sporočili, da je na zaslišanju osumljeni Srđan Jović zanikal vsa očitana dejanja. »Danes, 04.06.2024, je bil v prostorih javnega tožilstva v Zaječarju… »

Smrt deklice Danke: bomo končno izvedeli, kje je dekličino truplo?

Dnevnik pred 24 dnevi
Na višjem tožilstvu v Zaječaru je napovedano zaslišanje Srđana Jankovića, ki je osumljen umora deklice Danke Ilić. Po nekaterih informacijah bi lahko danes povedal, kaj se je zgodilo in kje je truplo. Janković se je od trenutka, ko je bil prijet… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem