Povezane novice

#foto Heroin prodali tudi odvisniku, ki je zaradi predoziranja umrl

Dnevnik 04.06.2024
Celjski kriminalisti so po letu dni zaključili obsežno preiskavo s področja prepovedanih drog. Zaradi nakupa, hrambe in prodaje droge so ovadili 13 ljudi, ki jim grozi od pet do 15 let zapora. Med osumljenimi so tudi specialni povratniki, ki so bili v… »

Eden mrtev, dekle v bolnišnici, prijeli 13 osumljencev

Zurnal24 04.06.2024
Celjski kriminalisti in njihovi kolegi s generalne policijske uprave so minuli vikend zaključili obsežno preiskavo kaznivih dejanj s področja prepovedanih drog. En odvisnik je zaradi predoziranja umrl. Celjski kriminalisti in njihovi kolegi z generalne… »

Foto: V Celju razbili mamilarsko združbo, ki je v grob poslala najmanj enega odvisnika

Necenzurirano 04.06.2024
Celjski kriminalisti so zaključili obsežno preiskavo kaznivih dejanj iz poglavja prepovedanih drog, med katero so uporabljali tudi prikrite preiskovalne ukrepe. Ugotovljeno je bilo, da so osumljeni delovali v dveh kriminalnih skupinah, katerih člani so… »

Zaradi preprodaje mamil na področju Celja in Ljubljane ovadenih trinajst osumljencev

RTV Slovenija 04.06.2024
Celjski kriminalisti so konec prejšnjega tedna zaključili obsežno kriminalistično preiskavo glede trgovanja z mamili. Deset osumljencev so privedli k preiskovalnemu sodniku, ki je devetim odredil pripor. Pomočnik vodje celjskih kriminalistov Aleš… »

PO OBSEŽNI PREISKAVI DEVET OSEB V PRIPORU: Osumljeni so mesečno prodali najmanj dva kilograma kokaina

Regional 04.06.2024
Celjski kriminalisti so v sodelovanju s kolegi z Generalne policijske uprave konec prejšnjega tedna zaključili obsežno kriminalistično preiskavo s področja prepovedanih drog. Deset oseb so privedli k preiskovalnemu sodniku, ki je devetim odredil… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem