Povezane novice

Palestino priznali – ob nepopisnem cirkusu v državnem zboru

Dnevnik 04.06.2024
Janševa SDS je včeraj uporabila nove proceduralne manevre, s katerimi je hotela zaustaviti vladno priznanje Palestine. Koalicija na drugi strani kljub neobhodni kršitvi poslovniških pravil od načrta priznanja ni želela odstopiti. Palestino so na… »

Golob: Upanje za palestinski narod. Nataša Pirc Musar: Še večja pomoč Palestincem.

RTV Slovenija 04.06.2024
Slovenija je sprejela zgodovinsko odločitev, je ob priznanju Palestine zapisala zunanja ministrica Tanja Fajon. Predsednik vlade Robert Golob in predsednica Republike Slovenije sta poudarila pomoč palestinskemu ljudstvu. Državni zbor je na izredni seji… »

Slovenija priznala Palestino

Mladina 04.06.2024
Državni zbor je na izredni seji podprl sklep vlade o priznanju Palestine kot neodvisne in suverene države. Za priznanje je glasovalo 52 od 53 navzočih poslancev, nihče ni bil proti. Opozicija je izredno sejo DZ obsturirala. Slovenija je tako postala… »

SLOVENIJA JE PRIZNALA PALESTINO: Nihče ni glasoval proti

Regional 04.06.2024
Slovenski državni zbor je na izredni seji podprl sklep vlade o priznanju Palestine kot neodvisne in suverene države. Za priznanje je glasovalo 52 od 53 navzočih poslancev, nihče ni glasoval proti. Opozicija je sejo obstruirala. Slovenija je tako… »

Janševi nadaljujejo z metanjem polen pod noge, tokrat na poseben način

Zurnal24 04.06.2024
Nenavadni manevri: SDS najprej umaknila predlog za posvetovali referendum, nato med sejo državnega zbora vložila novega. Največja opozicijska poslanska skupina SDS je danes v DZ vložila nov predlog za razpis posvetovalnega referenduma o priznanju… »

Stranka SDS umaknila predlog za razpis posvetovalnega referenduma o priznanju Palestine

Mladina 04.06.2024
SDS je sicer včeraj vložila predlog posvetovalnega referenduma, s čimer bi bilo odločanje o priznanju preloženo za 30 dni. Stranka SDS je umaknila predlog za razpis posvetovalnega referenduma o priznanju Palestine, je ob začetku seje DZ, na kateri… »

Janša in (ne)priznanje Palestine

Mladina 04.06.2024
Poskus zavlačevanja postopkov. Predsednik SDS Janez Janša je danes dejal, da dajejo s predlogom za posvetovalni referendum glede priznanja Palestine vladi čas za razmislek. "Predlog za posvetovalni referendum je akt, ki odloži odločanje za 30 dni,"… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem