Povezane novice

GOLJUFU NAKAZALA SKORAJ 20 TISOČAKOV: Verjela mu je, da ji bo nato podaril pol milijona evrov

Regional pred 25 dnevi
Neznana oseba je 59-letnico z območja Podlehnika oškodovala za 19.500 evrov. Oškodovanka je namreč osebi ta znesek nakazala v več nakazilih, saj je verjela, da ji želi oseba podariti za 480.000 evrov prihrankov, ona naj le pokrije notarske in druge… »

Sama nakazala 19.500 evrov, zdaj prišla na policijo

Zurnal24 pred 25 dnevi
Včeraj popoldan je na Policijsko postajo Podlehnik prišla 59-letna oškodovanka in naznanila, da so jo okradli za skoraj 20 tisoč evrov. Neznanci so jo preko spletne aplikacije nagovorili, da ji bodo podarili svoje prihranke v višini 480.000 evrov… »

59-letnica neznancem nakazala skoraj 20 tisoč evrov

Dnevnik pred 25 dnevi
Na Policijsko postajo Podlehnik je včeraj popoldne prišla 59-letna oškodovanka, ki je povedala, da jo je preko spletne aplikacije kontaktirala neznana oseba z namenom, da ji podari svoje prihranke. Pogoj za prejem prihrankov v višini 480 tisoč evrov… »

59-letna Štajerka v "igri" za pol milijona evrov izgubila skoraj 20 tisočakov

Necenzurirano pred 25 dnevi
Žensko iz območja Podlehnika je poklical neznanec in ji obljubil svoje prihranke. Včeraj popoldan je na Policijsko postajo Podlehnik prišla 59-letna oškodovanka in prijavila, da jo je preko spletne aplikacije kontaktirala neznana oseba z namenom, da… »

Oškodovanka po obljubi, da se ji obeta skoraj pol milijona, neznani osebi nakazala 19.500 evrov

RTV Slovenija pred 25 dnevi
Na Policijsko postajo Podlehnik je v sredo prišla oškodovanka, ki je prijavila goljufijo – neznani osebi je nakazala 19.500 evrov za "notarske stroške" v prepričanju, da bo v zameno dobila 480 tisočakov. S Policijske uprave Maribor so sporočili… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem