Povezane novice

Foto: Na pogorišču v Tržiču poteka sanacija. V šoli ni elektrike, učilnice so uničene, mokre, močno smrdi po dimu

Necenzurirano 06.06.2024
Obsežen požar je po oceni občinskega štaba civilne zaščite Tržič zajel 600 kvadratnih metrov ostrešja in poškodoval šest učilnic. Gasilci so proti večeru uspeli požar omejiti, danes pa poteka sanacija pogorišča, so sporočili iz občine… »

Požar uničil šest učilnic, pouka ta teden ne bo

Zurnal24 06.06.2024
V sredo popoldne je zagorelo 600 kvadratnih metrov ostrešja Osnovne šole Bistrica pri Tržiču. Poškodovanih je šest učilnic, pouka ta teden ne bodo izvajali. Požar, ki je zajel ostrešje šole, je izbruhnil ob 14.47. V času požara je bilo v šoli… »

Požar na OŠ Bistrica pri Tržiču poškodoval šest učilnic, k pouku se bodo učenci vrnili v ponedeljek

RTV Slovenija 06.06.2024
Požar, ki je v sredo popoldne zajel Osnovno šolo Bistrica pri Tržiču, je po prvi oceni zajel 600 kvadratnih metrov ostrešja in poškodoval šest učilnic. V teku je aktivna forenzična preiskava vzroka požara, pouka na šoli pa ta teden ne bo. Pri… »

Danes stekla kriminalistična preiskava glede včerajšnjega požara #fotogalerija

Gorenjski utrip 06.06.2024
V sredo popoldan je zagorelo v osnovni šoli Bistrica pri Tržiču. Vse osebe so pravočasno evakuirali in nihče ni bil poškodovan. Ob začetku požara je bilo v šoli še 40 učencev in 8 zaposlenih na šoli. Kot smo poročali že včeraj, je okoli… »

Po požaru na šoli v Tržiču: učenci doma, vzrok še ni znan

Dnevnik 06.06.2024
Požar, ki je včeraj popoldne izbruhnil na ostrešju osnovne šole v Bistrici pri Tržiču, so gasilci do večera pogasili. Učenci ostajajo do ponedeljka doma, gasilci so zaključili s požarno stražo, policisti pa danes nadaljujejo s preiskavo vzrokov… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem