Povezane novice

Roglič po množičnem padcu na "drsalnici" utrpel modrice in praske

RTV Slovenija 06.06.2024
Peta etapa Dirke po Dofineji bi morala biti prehodna, a se je 21 kilometrov pred ciljem zgodilo najhujše. V množičnem padcu sta bila med drugim udeležena Primož Roglič in vodilni Remco Evenepoel. Etapo so prekinili in nevtralizirali. Peta etapa od… »

Kriterij po Dofineji: Novi neprijeten padec za Primoža Rogliča in Remca Evenepoela

Dnevnik 06.06.2024
Kolesarsko karavano je znova pretresel hud padec. V njem sta bila udeležena tudi Remco Evenepoel in Primož Roglič, ki sta vprašljiva za nadaljevanje dirke po Dofineji. »Čaka nas še zadnja etapa, preden se bo na kriteriju po Dofineji začelo… »

Rogličevo zaskrbljujoče razkritje po hudem padcu na Dofineji

Zurnal24 06.06.2024
Primož Roglič je bil udeležen v množičen padec v zaključku pete etape kriterija Dauphine. Spolzko cestišče je terjalo visok davek v zaključku pete etape kriterija po Dofineji. V dvojnem padcu, eden se je zgodil na čelu, drugi pa repu glavnine… »

Grozljivka na Dofineji! V padec udeležena tudi Roglič in Remco

Zurnal24 06.06.2024
Peta etapa kriterija Dauphine je bila ustavljena po grozljivem množičnem padcu, v katerega sta bila udeležena tudi Roglič in Evenepoel. V samem zaključku pete etape kriterija Dauphine, dobrih 20 kilometrov pred ciljem v Saint-Priestu, je prišlo do… »

NA TLEH SE JE ZNAŠLO OGROMNO KOLESARJEV: V grdem padcu znova udeležen Roglič (FOTO, VIDEO)

Regional 06.06.2024
Slovenski kolesarski as Primož Roglič (Bora-hansgrohe) je bil v peti etapi kriterija po Dofineji na mokrem cestišču udeležen v množičnem padcu okoli 21 km pred ciljem. Ob njem se je na tleh znašlo še ogromno drugih kolesarjev, med njimi tudi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem