Povezane novice

Foto: Na Štajerskem toča v velikosti marelic, nevihta se je skoraj razvila v tornado

Necenzurirano pred 23 dnevi
Jutranje črne napovedi vremenoslovcev so se uresničile. Nevihta, ki je prešla vzhodni del države, je ponekod postregla z debelo točo in se skoraj razvila v tornado. Dve močnejši nevihtni celici sta popoldan iz smeri Avstrije dosegli našo državo… »

Na Štajerskem vremenska ujma povzročila številne nesreče - več kot 100 klicev na pomoč

Dnevnik pred 23 dnevi
Ponekod po Sloveniji so lokalne nevihte povzročile precej težav. Iz severovzhoda države poročajo o toči, močnih sunkih vetra in nalivih, ki so odkrivali strehe, zalitih je bilo nekaj kleti, težave so bile tudi v prometu. Agencija RS za okolje… »

Neurja z močnimi nalivi in točo poplavila kleti in poškodovala ostrešja, težave tudi v prometu

RTV Slovenija pred 23 dnevi
Nad severnim delom Slovenije so se popoldne in zvečer razbesnela neurja, ki so s seboj prinesla točo, sunke vetra in nalive. Odkritih je bilo nekaj streh in zalitih več kleti, težave so bile tudi v prometu. Za dele države velja oranžno opozorilo… »

PO SLOVENIJI DIVJALA NEURJA: Gasilske enote posredovale na več kot sto lokacijah

Regional pred 23 dnevi
Slovenijo so zajele nevihte, ki preraščajo v krajevna neurja z močnimi sunki vetra, nalivi in točo, ki je mestoma presegla debelino petih centimetrov. Po nekaterih delih države je promet močno oviran, opozarja Prometno-informacijski center. Arso pa… »

Pri nas! "Nevihta je imela možnost razvoja tornada"

Zurnal24 pred 23 dnevi
Dosegla nas je vremenska huda ura. Toča in ponekod hude težave v prometu. Tako kot so napovedovali vremenoslovci na Arsu, popoldne nas je dosegla huda ura, ki je s seboj med drugim prinesla tudi debelo točo. Zaradi možnosti toče, močnejših sunkov… »

Začelo se je: V Slovenijo prihajata dve močni nevihtni celici, to prinašata

Zurnal24 pred 23 dnevi
Oranžno opozorilo, gorijo alarmi za točo! "V Avstriji, blizu meje s Slovenijo, se nahajata dve močnejši nevihtni celici, ki bosta kmalu dosegle našo državo. Še posebej močna je videti nevihta, ki bo dosegla Štajersko. Zelo verjetno s sabo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem