Povezane novice

Čeh prvič postal evropski prvak in nagnal strah v kosti tekmecem pred Parizom

RTV Slovenija pred 19 dnevi
Kristjan Čeh je naslovu svetovnega prvaka pred dvema letoma v Eugenu dodal še zmago na evropskem prvenstvu v Rimu. V drugi seriji je z metom 68,08 metra prevzel vodstvo in nihče ga ni več prehitel. Svetovni rekorder Mikolas Alekna je osvojil le bron… »

26. evropsko prvenstvo: Prvak Čeh spisal zlato rimsko pravljico

Dnevnik pred 18 dnevi
Slovenija je že prvi dan evropskega prvenstva v atletiki po zaslugi metalca diska Kristjana Čeha osvojila zlato kolajno, tretjo v zgodovini prvenstev. Sanjski slovenski dan so potrdili tudi drugi Slovenci, saj so v polfinale ali finale napredovali vsi… »

Kristjan Čeh po prepričljivi uvrstitvi v finale: »Nič posebnega ne bom delal do večera, najverjetneje bom pojedel kakšen…

Dnevnik pred 19 dnevi
Najboljši slovenski atlet prvi dan evropskega prvenstva v Rimu dviguje apatite. Finale v metu diska ga čaka danes, ob 21. uri. Slovenski atlet Kristjan Čeh se je na evropskem prvenstvu v atletiki prepričljivo uvrstil v večerni finale v metu diska. V… »

Kristjan Čeh z drugo daljavo v večerni finale diska

RTV Slovenija pred 19 dnevi
V Rimu se je začelo evropsko prvenstvo v atletiki in to za Slovenijo izredno uspešno. Napredovala sta sprinterja na ovirah Nika Glojnarič in Filip Jakob Demšar, Kristjan Čeh pa je že s prvim metom prišel do druge daljave kvalifikacij (65,64)… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem