Povezane novice

Skupno 64 prijav domnevnih kršitev volilnega molka

RTV Slovenija 08.06.2024
Dežurna služba ministrstva za notranje zadeve je od začetka volilnega molka, ki se je po kampanji pred evropskimi volitvami in posvetovalnimi referendumi začel v petek opolnoči, do zaprtja volišč prejela 64 obvestil o domnevnih kršitvah volilnega… »

Tudi tokrat kršitve volilnega molka

Zurnal24 08.06.2024
Volilni molk traja do jutri do 19. ure. Dežurna služba ministrstva za notranje zadeve je od začetka volilnega molka, ki se je po kampanji pred evropskimi volitvami in posvetovalnimi referendumi začel opolnoči, do 19. ure prejela 14 obvestil o… »

KRŠITVE VOLILNEGA MOLKA: Do 19. ure so prejeli 14 obvestil

Regional 08.06.2024
Dežurna služba ministrstva za notranje zadeve je od začetka volilnega molka, ki se je po kampanji pred evropskimi volitvami in posvetovalnimi referendumi začel opolnoči, do 19. ure prejela 14 obvestil o domnevnih kršitvah volilnega molka. Za 10 so… »

Do 16. ure devet obvestil o domnevnih kršitvah volilnega molka

Dnevnik 08.06.2024
Dežurna služba ministrstva za notranje zadeve je od začetka volilnega molka, ki se je po kampanji pred evropskimi volitvami in posvetovalnimi referendumi začel opolnoči, do 16. ure prejela devet obvestil o domnevnih kršitvah volilnega molka. Za… »

VELJA VOLILNI MOLK: Takšne so globe, če se ga ne boste držali

Regional 08.06.2024
Pred nedeljskimi evropskimi volitvami in posvetovalnimi referendumi je ob polnoči nastopil volilni molk. Do zaključka nedeljskega glasovanja je prepovedano vsakršno nagovarjanje volivcev, prijave morebitnih kršitev volilnega molka bo sprejemala… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem