Povezane novice

Napadalec na dansko premierko ostaja v priporu, napad naj ne bi bil politično motiviran

RTV Slovenija pred 20 dnevi
Na sodišču so zaslišali moškega, ki je v petek zvečer v Københavnu napadel dansko premierko Mette Frederiksen, ki ni bila huje poškodovana, je pa utrpela lažjo poškodbo vratu. 39-letnik bo ostal v priporu do 20. junija. Danska policija je… »

39-letnik po napadu na dansko premierko v priporu

Dnevnik pred 20 dnevi
39-letni moški, ki je v petek zvečer v Koebenhavnu napadel dansko premierko Mette Frederiksen, bo po današnjem zaslišanju na sodišču v priporu do 20. junija, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Danska policija je medtem sporočila, da trenutno… »

Moški v središču Koebenhavna napadel dansko premierko Frederiksen

Dnevnik pred 20 dnevi
Dansko premierko Mette Frederiksen je včeraj zvečer v Koebenhavnu napadel neznan moški, ki ga je policija nemudoma aretirala, poročajo tuje tiskovne agencije. Premierka po doslej znanih informacijah ni utrpela poškodb, po navedbah prič je šlo za… »

Dansko premierko na ulici potisnil 39-letni moški

Necenzurirano pred 20 dnevi
V središču Kobenhavna je v petek okoli 18. ure 39-letni moški pristopil do danske premierke Mette Frederiksen in jo potisnil. Preskočimo obsodbe napada, ki so jih izrekli skoraj vsi danski in evropski voditelji. Kaj se je zgodilo? Za danski tabloid… »

Predsednico vlade napadli sredi mesta

Zurnal24 pred 20 dnevi
Sinoči je napadalec sredi Kopenhagna napadel predsednico danske vlade Mette Frederiksen. Moškega so po petkovem napadu na dansko premierko v središču Kopenhagna aretirali. Za zdaj ni jasno, ali je bila predsednica poškodoval v napadu poškodovana. V… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem