Povezane novice

Noro, koga je Luka okrivil za poraz, Kidd nemudoma nasprotoval

Zurnal24 pred 20 dnevi
Luka Dončić je ob še drugem porazu Dallasa v Bostonu prst uperil vase, a se njegov trener z njegovim mnenjem ni strinjal. Košarkarji Boston Celtics so na drugi tekmi finala severnoameriške lige NBA s 105:98 dosegli še drugo zmago proti Dallas… »

Kaj je to? Gledalci komaj verjeli, kaj počnejo z Dončićem

Zurnal24 pred 20 dnevi
Dallas Mavericks so se po drugem finalnem porazu proti Boston Celtics znašli v zelo nehvaležnem položaju. Košarkarji Boston Celtics so z drugo zmago nad Dallas Mavericks (105:98) naredili velik korak h končnemu zmagoslavju v severnoameriški… »

Dallas znova izkusil moč Bostona. Luka Dončić: »Moramo ostati pozitivni in razmišljati le o prihodnosti«

Dnevnik pred 20 dnevi
Košarkarji Bostona so na drugi tekmi finala lige NBA s 105:98 dosegli še drugo zmago proti Dallasu. Za goste iz Teksasa je trojni dvojček z 32 točkami ter po enajstimi asistencami in skoki dosegel Luka Dončić, kar pa je bilo premalo za uspeh… »

Če Luka nima pomoči, Boston tudi s povprečno igro slavi

RTV Slovenija pred 20 dnevi
Medtem ko je podporna enota na čelu s Kyrijem Irvingom zatajila, je Luka Dončić sam držal Dallas v igri do zadnje minute druge tekme finala Lige NBA v Bostonu. Na koncu se ni izšlo. Celticsi v Dallas potujejo z vodstvom 2:0. Dončić je krivdo… »

DONČIĆ PO DRUGEM PORAZU DALLASA: "Tekmo smo izgubili zaradi mojih izgubljenih žog in zgrešenih prostih metov" (FOTO, VIDEO)

Regional pred 20 dnevi
Košarkarji Boston Celtics so na drugi tekmi finala severnoameriške lige NBA s 105:98 dosegli še drugo zmago proti Dallas Mavericks. Za goste iz Teksasa je trojni dvojček z 32 točkami, 11 skoki in 11 podajami dosegel Luka Dončić, kar pa je bilo… »

Trojni dvojček Dončića, na koncu vse skupaj odločila blokada v zadnji minuti

Zurnal24 pred 21 dnevi
Dallas Mavericks so izgubili tudi drugi dvoboj proti Bostonu, tokrat z 98:105. Boston Celtics so na prvem obračunu že v prvi četrtini opravili večji del posla, gostom ušli za 17 točk, kasneje pa le z eno manjšo težavo, ko so se Mavericks… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem