Povezane novice

BIZAREN MNOŽIČNI PRETEP NA TERMINALU V SEŽANI: Eden je v hrbet dobil nož, drugi z avtomobilom poskušal povoziti ostale

Regional 10.06.2024
Policisti Policijske uprave (PU) Koper so bili v soboto ob 17.29 obveščeni, da se na terminalu v Sežani pretepa več oseb. Nato so čez nekaj minut prejeli obvestilo iz Zdravstvenega doma (ZD) Sežana, od koder so sporočili, da imajo v oskrbi hudo… »

V Sežani množičen pretep in dva poskusa uboja

RTV Slovenija 10.06.2024
Na terminalu v Sežani je v soboto izbruhnil množični pretep med dvema skupinama, v katerem sta se zgodila dva poskusa uboja. V enem primeru je šlo za napad z nožem, v drugem pa je storilec poskusil z avtom povoziti skupino ljudi. Policija je bila ob… »

Poskus uboja v Dobravi nad Strunjanom; 57-letnik iz avta poskušal izveči bivšo

Necenzurirano 10.06.2024
Osumljeni se je naslednji dan sam oglasil na policijski postaji, kjer so zoper njega odredili pridržanje. V Dobravi nad Strunjanom je v soboto popoldan 57-letni moški z vozilom prehitel drug osebni avtomobil, v katerem se je kot sopotnica nahajala… »

GROZLJIV INCIDENT NAD STRUNJANOM: Z vozilom poskušal povoziti 44-letnika, namesto tega trčil v mimoidočo kolesarko

Regional 10.06.2024
V soboto ob 17.51 so bili policisti Policijske uprave (PU) Koper s strani občana obveščeni, da ga je v Dobravi nad Strunjanom napadel znanec. Slednji je z vozilom trčil tudi v kolesarko in se nato s kraja odpeljal. Policisti so na kraju ugotovili, da… »

V množičnem pretepu Makedoncev v Sežani dva poskusa uboja

Necenzurirano 10.06.2024
53-letni osumljenec je med vsesplošnim pretepom z nožem v hrbet zabodel 42-letnega moškega, ki je naposled hudo poškodovan končal v izolski splošni bolnišnici. Drugi 49-letni osumljenec pa je z avtom poskušal povoziti nasprotno "ekipo" in jih pri… »

Dva poskusa uboja: v pretepu v hrbet zabodli moškega; bivši partner v lovu na 52-letnico skušal povoziti njenega sorodnika

Dnevnik 10.06.2024
Na policijski upravi Koper so konec tedna zabeležili dva poskusa uboja. Enega v Sežani, kjer je moški v množičnem pretepu v hrbet zabodel 42-letnika, drugega pa v Dobravi nad Strunjanom, kjer je 57-letni moški v lovu na bivšo partnerko skušal… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem