Povezane novice

Matej Tonin spregovoril o usodi Ljudmile Novak

Zurnal24 11.06.2024
Po nedeljskih evropskih volitvah so prve analize doseženih rezultatov v ponedeljek opravili v strankah opozicije. Zvečer sta tako zasedala izvršilna odbora SDS in NSi, v obeh strankah pa ocenjujejo, da so z izidi evropskih volitev lahko zadovoljni… »

Tonin: Začetek konca Golobove vlade. Sajovic: Leva sredina zbrala več glasov kot desna.

RTV Slovenija 11.06.2024
Stranke analizirajo izide evropskih volitev. V SDS-u, Gibanju Svoboda, NSi-ju in Levici izražajo zadovoljstvo. Ljubljanski župan Zoran Janković sporoča, da je Ljubljana ostala levo mesto. V SDS-u, ki je s 30,64 odstotka dobljenih glasov oz. štirimi… »

Zmaga SDS, vsi referendumi uspeli

Gorenjski glas 11.06.2024
Sodeč po delnih neuradnih rezultatih nedeljskih volitev, bo med novimi evroposlanci kar pet Gorenjcev: Branko Grims, Zala Tomašič, Irena Joveva, Marjan Šarec in Matej Tonin. Volivci so podprli vse štiri referendumske predloge. 2. in 3. stran… »

Kako smo na volitvah in referendumih glasovali Gorenjci

Gorenjski glas 11.06.2024
Izidi evropskih volitev in posvetovalnih referendumov na državni ravni so znani. Kako pa smo glasovali v 1. volilni enoti, smo tudi Gorenjci največ glasov namenili SDS in podprli vse štiri referendumske pobude ... Kranj – Na Gorenjskem, torej v 1… »

Janša pozval Goloba k odstopu

Gorenjski glas 11.06.2024
Prvak zmagovalke evropskih volitev SDS Janez Janša je vladajočo koalicijo pozval k premisleku o nadaljnjem obstoju. Premier Robert Golob odgovarja, da tega filma Janša ne bo videl. Vseh devet novih evropskih poslancev iz Slovenije je bilo izvoljenih s… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem