Povezane novice

Tovornjak na primorski avtocesti do smrti povozil pešca

Dnevnik 11.06.2024
Kaj točno je sredi noči poljski državljan počel sredi primorske avtoceste, ni jasno. 32-letnik je umrl, ko ga je povozil tovornjak. Okoli tretje ure ponoči se je na primorski avtocesti med Vrhniko in Logatcem zgodila nesreča, v kateri je umrl… »

Poljskega državljana med hojo po avtocesti do smrti zbil tovornjak

RTV Slovenija 11.06.2024
Na primorski avtocesti med Vrhniko in Logatcem se je sredi noči zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 32-letni pešec iz Poljske. Po do zdaj zbranih podatkih je hodil po pasu za počasna vozila proti Logatcu, ko je vanj trčil tovornjak. Kot so… »

TRAGEDIJA NA PRIMORSKI AVTOCESTI: Tovornjak do smrti zbil pešca

Regional 11.06.2024
Na primorski avtocesti med Vrhniko in Logatcem se je danes okoli 3. ure zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 32-letni pešec s Poljske. Po do sedaj zbranih podatkih je hodil po pasu za počasna vozila v smeri Logatca. V neosvetljenega pešca je… »

Ponoči na avtocesti do smrti zbil pešca. To so podrobnosti

Zurnal24 11.06.2024
Do nove tragedije na cestah je prišlo okrog 3. ure zjutraj. Na primorski avtocesti med Vrhniko in Logatcem se je danes okoli 3. ure zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 32-letni pešec iz Poljske. Po do sedaj zbranih podatkih je hodil po pasu za… »

Na avtocesti med Vrhniko in Logatcem voznik tovornjaka do smrti povozil pešca

Necenzurirano 11.06.2024
Po do sedaj zbranih podatkih je 32-letni Poljak hodil po pasu za počasna vozila v smeri Logatca, ko je vanj trčil voznik tovornega vozila. Pri tem se je tako hudo poškodoval, da je umrl na kraju. Danes okoli 3. ure zjutraj so bili policisti obveščeni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem