Povezane novice

PO NAPADU NA BREŽIŠKI OSNOVNI ŠOLI: Od 130 učencev so danes v šolo prišli le štirje

Regional pred 18 dnevi
Učenca Osnovne šole Velika Dolina v občini Brežice, ki ga je v ponedeljek zjutraj napadel eden izmed učencev, so zaradi poškodb hospitalizirali, po zadnjih informacijah pa naj bi bil lažje poškodovan. Od 130 učencev so sicer danes v šolo prišli… »

Devetošolec v Brežicah poškodoval vrstnika, pred šolskimi vrati tudi varnostniki

Dnevnik pred 17 dnevi
Na eni od brežiških osnovnih šol je v ponedeljek devetošolec lažje poškodoval sovrstnika, ki so ga kasneje hospitalizirali. Zaradi varnostnih razlogov so danes od 130 učencev v šolo prišli le štirje. Občina bo v dogovoru z vodstvom šole v… »

Po napadu na učenca v OŠ Velika Dolina policija preiskuje povzročitev lahke telesne poškodbe

RTV Slovenija pred 17 dnevi
Učenca OŠ Velika Dolina, ki ga je v ponedeljek napadel sovrstnik, so zaradi poškodb hospitalizirali, po zadnjih informacijah pa naj bi bil lažje poškodovan. Od 130 učencev so v torek v šolo prišli le štirje. Ministrstvo pa pozdravlja odziv… »

Menijo, da ne gre za lažjo poškodbo, Policija pa: Stopnje poškodb ne določamo mi

Zurnal24 pred 17 dnevi
Pred mikrofone in kamere so stopili predstavniki brežiške policije in PU Novo mesto ter zavrnili očitke, da romske problematike na območju občine Brežice ne obvladujejo več. Brežiški župan Ivan Molan je po tem, ko je v ponedeljek eden od… »

Po včerajšnjem napadu na osnovnošolca v Brežicah od 130 učencev danes v šolo prišli le štirje

Necenzurirano pred 17 dnevi
V osnovno šolo Velika Dolina v brežiški občini so zjutraj prišli le štirje učenci od približno 130-ih, potem ko je včeraj šolo pretresel napad romskega učenca na devetošolca. Šola je okrepila varnostne ukrepe, prisotni sta policija in… »

Kaj se dogaja na slovenski osnovni šoli? Od 130 otrok v šolo prišli le štirje

Zurnal24 pred 17 dnevi
Starši in otroci v strahu, razlog pa nedavni napad na učenca, ki je pristal v bolnišnici. Učenca Osnovne šole Velika Dolina v občini Brežice, ki ga je v ponedeljek zjutraj napadel eden izmed učencev, so zaradi poškodb hospitalizirali, po zadnjih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem