Povezane novice

Najnovejši operacijski sistem za iPhone na voljo tudi v slovenščini

Mladina 11.06.2024
Družba Apple je prva večja korporacija, ki sledi zahtevi prenovljenega zakona o javni rabi slovenščine" Uporabniški vmesnik operacijskega sistema za pametne telefone ameriškega proizvajalca Apple iPhone iOS 18 bo na voljo tudi v slovenščini… »

Velika novost, Apple omogočil funkcijo, ki je za Slovence še ni bilo

Zurnal24 11.06.2024
Apple bo pripravil veliko novost, pozdravili jo bodo številni Slovenci. Ameriški tehnološki velikan Apple je napovedal poslovenjeni uporabniški vmesnik novega mobilnega operacijskega sistema iOS 18. Novica predstavlja pomemben korak v digitalizaciji… »

Operacijski sistem za iPhone bo na voljo tudi v slovenskem jeziku

RTV Slovenija 11.06.2024
Uporabniški vmesnik operacijskega sistema za pametne telefone ameriškega proizvajalca Apple iPhone iOS 18, ki prihaja jeseni, je v preizkusnih izdajah na voljo tudi v slovenščini. Mobilni operacijski sistem iOS 18 je ameriški tehnološki velikan… »

Končno dočakali: iphone bo tudi v slovenščini

Dnevnik 11.06.2024
Uporabniški vmesnik operacijskega sistema za pametne telefone ameriškega proizvajalca Apple iPhone iOS 18 bo na voljo tudi v slovenščini. Operacijski sistem iOS bo na podprtih napravah širši javnosti na voljo jeseni, poročata portala Tehnozvezdje… »

ZAHTEVA URESNIČENA: Slovenščina bo od jeseni tudi na iPhonovih napravah

Regional 11.06.2024
Uporabniški vmesnik operacijskega sistema za pametne telefone ameriškega proizvajalca Apple iPhone iOS 18 bo na voljo tudi v slovenščini, poročata portala Tehnozvezdje in Uporabna stran. Operacijski sistem iOS bo na podprtih napravah širši javnosti… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem