Povezane novice

#video S topim predmetom pokončala Kranjčana in njegovo truplo odvrgla na Jelovici

Dnevnik pred 20 dnevi
Znane so grozljive podrobnosti sumljivega izginotja Milana S. z obrobja Kranja. Gorenjski policisti so pojasnili, da je bil od petka pogrešani 58-letnik umorjen na grozovit način. Motiv osumljencev z Bleda in iz Kranja, ki sta bila pokojnikova znanca in… »

Pogrešani Milan žrtev umora

Gorenjski glas pred 20 dnevi
Gorenjski kriminalisti so razrešili skrivnostno izginotje 58-letnega Milana Seršena iz Stražišča pri Kranju – bil je umorjen. Kranj – »Glede na ugotovitve na kraju in zbrana obvestila je bil podan sum, da je bil pogrešani dejansko žrtev… »

Na Gorenjskem mlajša moška umorila 58-letnika

RTV Slovenija pred 20 dnevi
Gorenjski policisti so bili v petek obveščeni o pogrešanem 58-letnem moškem. Preiskava je razkrila, da sta ga v okolici Kranja umorila dva znanca. Osumljenca so v ponedeljek izsledili in prijeli, v okolici Jelovice pa so odkrili tudi truplo… »

Umorili Milana Seršena: Imeli smo odprta okna, slišala sem tri moške glasove

Zurnal24 pred 20 dnevi
Kranjski kriminalisti so danes potrdili, da je bil Milan Seršen iz Stražišča, pogrešan od prejšnjega četrtka, umorjen. Prijeli so dva osumljenca, iz okolice Kranja in okolice Bleda. Na seznamu pogrešanih oseb na spletni strani Policije je še… »

POGREŠANEGA NAŠLI UMORJENEGA: Osumljenca poskušala uničiti sledi in dokaze, trenutna sta v priporu

Regional pred 20 dnevi
Gorenjski policisti so bili v petek obveščeni o pogrešanem 58-letniku. Njihova preiskava je razkrila, da sta ga v okolici Kranja umorila dva znanca. Osumljenca so v ponedeljek izsledili in prijeli, v okolici Jelovice pa so odkrili tudi truplo… »

Seršena sta umorila s topim predmetom, truplo v prtljažniku prepeljala in odvrgla na Jelovici

Necenzurirano pred 20 dnevi
Na kranjski policijski upravi so predstavili podrobnosti umora 57-letnega Milana Seršena iz Stražišča pri Kranju, ki so ga 7. junija prijavili kot pogrešanega. V začetku junija je 57-letni Milan Seršen iz Stražišča pri Kranju izginil brez sledi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem