Povezane novice

Vlada za finančno nadomestilo in pravno pomoč ribičem. Ribiči: Minimalno, kar smo zahtevali od vlade

RTV Slovenija pred 13 dnevi
Vlada je na seji obravnavala predlog novele zakona o ureditvi določenih vprašanj zaradi končne razsodbe arbitražnega sodišča. Ta določa, da so ribiči upravičeni do nadomestila zaradi izpada prihodka, in opredeljuje pravno pomoč, ki jim je na… »

Pomoč slovenskim ribičem, ki jih je Hrvaška oglobila

Zurnal24 pred 14 dnevi
Vlada je danes sprejela predlog spremembe zakona o pomoči ribičem. Vlada spreminja 15. člen zakona, ki predvideva nadomestila ribičem za izpad dohodka zaradi oviranega ribolova, in 21. člen, ki ureja pravno pomoč zanje. Vlada državnemu zboru… »

NE S PLAČILOM GLOB: Vlada bi ribičem pomagala z nadomestili in pravno pomočjo

Regional pred 14 dnevi
Vlada je danes sprejela predlog spremembe zakona o pomoči ribičem. Spreminja se 15. člen zakona, ki predvideva nadomestila ribičem za izpad dohodka zaradi oviranega ribolova, in pa 21. člen, ki ureja pravno pomoč zanje. Vlada državnemu zboru… »

Meja s Hrvaško: ribičem pravna pomoč in nadomestila

Dnevnik pred 14 dnevi
Vlada je potrdila predlog novele zakona o ureditvi določenih vprašanj zaradi končne razsodbe arbitražnega sodišča na podlagi arbitražnega sporazuma med Slovenijo in Hrvaško. Sprememba se nanaša na nadomestila zaradi izpada prihodka, opredeljuje… »

VLADA DANES O POMOČI SLOVENSKIM RIBIČEM: Jim bo izplača izterjane globe za ribolov v Piranskem zalivu?

Regional pred 14 dnevi
Vlada bo na današnji seji med drugim obravnavala predlog novele zakona o ureditvi določenih vprašanj zaradi končne razsodbe arbitražnega sodišča na podlagi arbitražnega sporazuma med Slovenijo in Hrvaško. Ta določa, da so ribiči upravičeni do… »

Za več kot tri milijone kazni: Kako bo vlada pomagala slovenskim ribičem?

Dnevnik pred 14 dnevi
Vlada bo danes med drugim obravnavala predlog novele zakona o ureditvi določenih vprašanj zaradi končne razsodbe arbitražnega sodišča na podlagi arbitražnega sporazuma med Slovenijo in Hrvaško. Ta določa, da so ribiči upravičeni do nadomestila… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem