Povezane novice

Nesreča s smrtnim izidom pri Zlatoličju

Necenzurirano pred 12 dnevi
Včeraj zvečer je na regionalni cesti izven naselja Slovenja vas v občini Hajdina prišlo do prometne nesreče s smrtnim izidom, v kateri je umrl 61-letnik. Do nesreče je prišlo, ko je 61-letnik, ki je vozil osebni avto po regionalni cesti iz smeri… »

Ceste vzele življenje: Prebil ograjo, treščil v drevo in na mestu umrl

Zurnal24 pred 12 dnevi
Policisti so bili sinoči malo po 21. uri obveščeni o hudi prometni nesreči. 61-letnik je peljal iz smeri Zlatoličja proti Slovenji Vasi, ko je izgubil oblast nad vozilom. Najprej je trčil in prebil kovinsko ograjo, nato pa trčil v drevo. Pri tem se… »

TRAGEDIJA NA CESTAH: Prebil kovinsko ograjo in trčil v drevo

Regional pred 12 dnevi
V prometni nesreči, ki se je zgodila v četrtek zvečer na cesti iz smeri Zlatoličja proti Slovenji vasi, je bilo za voznika usodno trčenje v drevo. 61-letnik je izgubil oblast nad vozilom, najprej trčil in prebil kovinsko ograjo, nato pa trčil v… »

Moški trčil v drevo in umrl na kraju nesreče

Dnevnik pred 12 dnevi
Nekaj po 21. uri se je sinoči na območju Policijske uprave Maribor zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl 61-letni moški. Po podatkih mariborske policijske uprave se je nesreča zgodila na cesti iz Zlatoličja proti Slovenji Vasi. Moški je… »

Pri Zlatoličju 61-letni voznik umrl po trčenju v drevo

RTV Slovenija pred 12 dnevi
V prometni nesreči, ki se je zgodila malo po 21. uri pri Zlatoličju, je po trčenju v drevo umrl 61-letni voznik osebnega vozila. S Policijske uprave Maribor so sporočili, da so bili ob 21.19 obveščeni o prometni nesreči na cesti med Zlatoličjem in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem