Povezane novice

Petarda elfa podžgala evforijo pred nadaljevanjem domačega EP-ja

RTV Slovenija pred 12 dnevi
Nemčija, trikratni evropski prvak, je v velikem slogu začela domače evropsko prvenstvo v nogometu in v Münchnu s 5:1 ugnala Škotsko. S suvereno predstavo je povsem zasenčila tekmece in podžgala evforijo, ki spremlja turnir. Še preden se je uvodna… »

#video Začelo se je Evropsko prvenstvo v nogometu, Nemčija premagala Škotsko s 5:1

Dnevnik pred 11 dnevi
Nemška nogometna reprezentanca je uspešno začela domače evropsko prvenstvo, ki bo potekalo do 14. julija. Na uvodni tekmi prvenstva stare celine je v Münchnu zanesljivo s 5:1 (3:0) premagala Škotsko. Za zmago so zadeli mlada zvezdnika Florian Wirtz… »

Euro 2024: že na uvodni tekmi odjeknila petarda

Zurnal24 pred 11 dnevi
Nemška nogometna reprezentanca je uspešno začela domače evropsko prvenstvo, ki bo potekalo do 14. julija. Na uvodni tekmi prvenstva stare celine je v Münchnu zanesljivo s 5:1 (3:0) premagala Škotsko. Za zmago so zadeli mlada zvezdnika Florian Wirtz… »

Šporar o Dancih: "To ni bilo realno!"

Zurnal24 pred 12 dnevi
Šporar je v preteklosti že zatresel dansko mrežo. Upa, da jo bo tudi tokrat. Slovenska nogometna reprezentanca je vse bližje svoji uvodni tekmi na evropskem prvenstvu v Nemčiji. Izbranci Matjaža Keka so v Wuppertalu opravili nov trening pred… »

Znano, kdo bo sodil na prvi slovenski tekmi

Zurnal24 pred 12 dnevi
Prvo slovensko tekmo bo sodil Švicar Schärer. Evropska nogometna zveza Uefa je danes razkrila delegirane sodnike za nedeljske obračune na evropskem prvenstvu, ki ga bosta danes odprla gostiteljica Nemčija in Škotska. Tekmo Slovenije proti Danski, ki… »

Od našega poročevalca iz Wuppertala: Vzdušje v reprezentanci je sproščeno, prisotni pozitivna trema in vzhičenost

Dnevnik pred 12 dnevi
Slovenska nogometna reprezentanca je v Wuppertalu opravila predzadnji trening pred jutrišnjim odhodom v Stuttgart, kjer bo v nedeljo ob 18. uri odigrala otvoritveno tekmo evropskega prvenstva za Dansko. Trening se je začel s preplahom, da so za ograjo… »

Šporar bi najraje en gol zabil Danski, enega pa Srbiji

RTV Slovenija pred 12 dnevi
Slovenska nogometna reprezentanca pridno opravlja treninge pred nedeljsko tekmo z Dansko. Andraž Šporar je tej reprezentanci že zabil gol in je pred debijem na velikih tekmovanjih odlično razpoložen. Andraž Šporar je proti Danski zadel v Stožicah… »

V Münchnu se začenja nogometni praznik, Mijatović pričakuje nov rekord

RTV Slovenija pred 12 dnevi
Težkega pričakovanja je konec, v Münchnu se danes s tekmo Nemčija − Škotska začenja 17. evropsko prvenstvo v nogometu. Slovenija bo prvo tekmo odigrala v nedeljo, ko se bo v Stuttgartu pomerila z Dansko. Evropska nogometna zveza bo pred uvodno… »

Začenja se! To nas čaka prvi dan prvenstva ...

Zurnal24 pred 12 dnevi
Nemčija in Škotska odpirata 17. nogometno EP. Reprezentanci Nemčije in Škotske bosta drevi ob 21. uri v Münchnu odprli 17. evropsko prvenstvo v nogometu. Na njem bo naslov branila Italija, po 24 letih pa bo na zaključnem turnirju nastopila tudi… »

Danes se začenja zares

Gorenjski glas pred 12 dnevi
Danes se začenja evropsko prvenstvo v nogometu v Nemčiji. Slovenska reprezentanca bo svojo prvo tekmo odigrala v nedeljo ob 18. uri, ko se bo v Stuttgartu pomerila z Dansko. Selektor Kek je optimističen. Wuppertal – Slovenska nogometna reprezentanca… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem