Povezane novice

Pot Jorgića na domačem turnirju se je hitro končala

RTV Slovenija 14.06.2024
Darko Jorgić je v drugem krogu namiznoteniškega turnirja svetovne serije na domačih tleh po napetem obračunu moral čestitati Kazahstancu Kirilu Gerasimenku za zmago s 3:2 v nizih. S tem je končal nastope v posamični konkurenci. Jorgić je poraz… »

Aleotti prevzel vodstvo

Dnevnik 14.06.2024
Tretja etapa dirke po Sloveniji je pripadla Italijanu Giovanniju Aleottiju (Bora-Hansgrohe), ki je prevzel vodstvo tudi v skupni razvrstitvi. Italijan Giovanni Aleotti (Bora-Hansgrohe) je zmagovalec razgibane tretje etape kolesarske dirke po Sloveniji. Na… »

Odlična organizacija in konkurenca, kot je še ni bilo

RTV Slovenija 14.06.2024
"Vzpon v Ravnico je dolg in zelo strm, kdor bo na vrhu zaostal, bo težko ujel priključek," je tik pred tretjo etapo Dirke po Sloveniji povedal Matej Mohorič, ki je bil med favoriti za etapno zmago etape od Ljubljane do Nove Gorice. Kolesarji so ob 11… »

Aleottijev spust, vreden zelene majice

RTV Slovenija 14.06.2024
Giovanni Aleotti je na 3. etapi Dirke po Sloveniji na spustu iz Ravnice ušel manjši skupini kolesarjev in prednost držal do cilja v Novi Gorici. Oblekel je tudi zeleno majico, ki jo bo nosil na kraljevski sobotni etapi. Trasa je bila danes razgibana s… »

KOLESARSKA DIRKA PO SLOVENIJI DANES NA PRIMORSKO: Pot bo tekmovalce peljala tudi po Italiji in se zaključila v Novi Gorici

Regional 14.06.2024
Karavano na kolesarski dirki po Sloveniji danes čaka tretja etapa od Ljubljane do Nove Gorice (160,5 km). Po dveh etapah za sprinterje bodo ti le stežka "preživeli" zadnji vzpon na Ravnico pred spustom do cilja. Kolesarji se bodo s Kongresnega trga v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem